Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan akinek a macisabb testalkat jön be?
Figyelt kérdés
Gondolok itt 10-en éves lányokra...miért mindenki csak a sovány vagy kigyúrt srácokat kedveli? nem azt mondom hogy én elvagyok hízva de nincs is lapos hasam. Persze tenni fogok ellene hogy ne is maradjon ennyi sem és izom legyen helyette de én pl szeretem a husisabb lányokat :) 17/F2015. jan. 26. 00:23
1/6 anonim válasza:
Mert neked is a szexi, formás csajszik jönnek be, és nem a debella szétfolyó igénytelen lányok.
2/6 Nemadnámmeg:S válasza:
Sok TV és Intenrnet..
Egyébként meg ízlések és pofonok
3/6 A kérdező kommentje:
Engem annyira nem érdekel a külső. Ne általánosíts.
2015. jan. 26. 00:25
4/6 anonim válasza:
Mindenki megtalálja a maga kategóriáját, változik az ízlése. Voltam már a 174 centimhez 100 kiló is, volt egy nagyon kövér barátnőm. Eltelt 3 év, megváltoztam, szakítottam vele. Sportos lettem, szeretek mozogni, egészségesen étkezni, lefogytam, megváltoztak az igényeim is. A korábban "de szép vagy drágám, tetszel nekem így is" átment abba, hogy már nekem is csak a vékony lányok kellenek, akik tesznek magukért.
De hidd el, ha nem adod fel a vágyaidat, tényleg képes leszel fogyni, fittebb lenni, és mégsem változik meg az ízlésed, folyni fognak utánad a husis lányok, ha megtudják, hogy kellenek neked.
5/6 anonim válasza:
Ha nem érdekelne a külső, már rég találtál volna barátnőt :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy nem. Azért nem mert mindenki külsőről ítél :)
2015. jan. 26. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!