Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés

Gondolom nem fontos de most vagyok kilencedikes és az új osztályomban jóban lettem elég sok lánnyal és tegnap azt álmodtam hogy konkrétan egy kés nyelét feldugom az egyik barátnőmnek az uj osztályból..de ez nem tartott sokáig mert nekem ez kicsit furcsa volt és inkább befejeztem..aztán késöbb az álmomban azt mesélte hogy első alkalom hogy telt neki a barátjával és milyen csodálatos volt, és hogy lehet hogy nekem is ki kéne próbálni...és az imént cserélt profilképet a lány és egyből ez az álom jutott az eszembe amint megláttam..

Szóval furcsa ez a helyzet.. Miért álmodtam ezt? Vagy mit jelent ez? Vagy véleményt írnátok?

Mindketten 15L

2015. jan. 25. 23:36
 1/3 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Ott azért van baj :O
2015. jan. 25. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Adom! :DDDD
2015. jan. 25. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az egészet, értelmetlen idióta álmok :)
2015. jan. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!