Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, hogy róla álmodtam?
Van egy srác, akivel elég bonyolult a történetünk.
Az évfolyamtársam, eleinte teljesen semlegesek voltunk egymással, elmentünk egymás mellett, nem nagyon érdekeltem, ő sem engem. Aztán egy nap megkérdezett tőlem valami iskolai dolgot, és elkezdtünk csak úgy beszélgetni. Éjszakába nyúló beszélgetés lett belőle, nagyon bírtam, tök kedves volt és örültem, hogy megismertem. Ekkor még talán kilencedikesek lehettünk, olyan kis fiatalkák és tapasztalatlanabbak. Elkezdtünk együtt eljárni, társasággal, és így kialakult egy baráti kör. Aztán egyszer csak egyik nagyon akarta, hogy elmenjek, és akkor szerelmet vallott nekem. Bennem meg egy világ dőlt össze, azt hittem, hogy szerzek végre egy jófej fiú barátot. Nem jött be, nem tudtam, mit mondjak, csak reflexből rávágtam, hogy nem, nem is gondolkodtam. Akkor megismertem a szentimentális oldalát, sírt is miattam, meg amiatt, hogy elcseszett mindent (szerinte).
Aztán ezután jött egy időszak, amikor megint semleges lett a dolog, én találtam mást, aki bejött nekem, ő is. Egyszer láttam csókolózni egy csajjal, és fura módon féltékeny lettem. Ne ott kezdődött ez az egész. Nem tudtam, miért vagyok féltékeny, mindegy is volt, mert egy buliba megcsókolt, aztán meg csillogó szemekkel és szerelmesen nézett rám. Már tizenegyedik osztályosok lehettünk, amikor még mindig olyan estéink voltak, amikor úgy nézett, és bepróbálkozott. Én a legtöbbször hagytam, mert rájöttem akkor, hogy bejön külsőleg. Aztán mire józanodtam megint kétségeim támadtak. Volt, hogy már józanul sem voltak kétségeim. Most már itt vagyunk, tizenkettedikesek, kilencedik óta lényegében kerülgetjük egymást. Egyik este megint kedvem lett volna hozzá. Azon az estén olyan vonzóan nézett ki. Akkor neki nem. Egy másik este betépve feküdtünk a kanapén, és hozzámbújt, de nem úgy, mint tizedikben. Máshogy. Egy másik este még egy ágyban is aludtunk, de semmi sem történt.
Mostanság egyre jobban múlt el az érzés bennem is. Főleg, hogy más tetszik most. Viszont ő messze lakik (német a srác :(). Tegnap este, amikor hazajöttem, azt hittem, túlléptem rajta végleg. Erre azt álmodtam, hogy megint megcsókolt. Úgy, mint régen. Mint 2 éve.
Mit jelentsen ez?
19L
Duplán látok :D
Mindjárt elolvasom.
Tudtam én,hogy ide kell válaszolnom :D
Valahol egyszerűen vágysz rá és ez előjött álmodban.
Hogy miért most,azt nem tudom.
Azt h egyikőtök se stabil ember ezért soha senki nem tudja h mi van ki kivel van kinek mik az érzései. Valószínűleg azért téreget vissza, mert magadban sem rendezted le a velevaló viszonyodat, tudod h bejössz neki, de nem tudod h szeret-e.
És pontosan ezek miatt vagy egy kicsit összezavarodva és te sem tudod h mit is akarsz pontosan és mikor.
Ilyenkor azt szoktam tanácsolni h beszéld meg vele a dolgokat, ha épp nincs senkije, beszéljétek meg h 1 hónapig semmilyen kommunikáció nincs egymással, se chat, se sms, semmi. És megbeszélitek h itt meg itt találkoztok 1 hónap múlva, addig lerendezitek magatokban h mit is akartok a másiktól. Ha pl. Most baratilag vagytok egyutt és gyakrabban beszélgettek mondjuk heti 1-2x vagy 2 hetente.
Sok sikert! :D Majd számolj be róla! :D
Köszi a válaszokat!
Utolsó, ja, valami ilyesmire én is gondoltam. Minél előbb kell kezdenem valamit ezzel, mielőtt késő lesz és elballagunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!