Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert almodtam rola?

Miert almodtam rola?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, aki mar evek ota tetszik, de sosem beszeltunk, nem merek kezdemenyezni- pont azert, mert felek, hogy ennyi ev kedveles utan csalodjak.

A lenyeg, hogy olyannyira elethu volt az almom, hogy mikor rajottem, hogy nem igaz, vulkankent tort ki belolem a siras. Megalmodtam az elso csokunkat, aztan az azt koveto elso talalkozast. Ereztem az ajkat, ereztem, hogy o is szeretne... annyira rossz most, nagyon depresszios lettem.

Nagyon szeretnem kiverni a fejembol, mert o tul felenk, es en is- igy aztan nincs ki kezdemenyezzen.

Ez mar nem az elso almom rola, es megorjit.

Lehet ilyenkor valamit tenni? Lehet, hogy kezdemenyeznem kellene, hatha?

17L

2014. okt. 5. 08:26
 1/3 anonim válasza:
Kezdeményezz te!!!
2014. okt. 5. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi rossz van abban ha odamész?
2014. okt. 5. 11:40
 3/3 anonim válasza:

kezdeményezz! :)

lehet, hogy a végén csalódnál, de szerintem az is jobb, mint így, hogy azt sem tudod mi van. sok vesztenivalód nics :))

2014. okt. 6. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!