Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan visszataszító sok férfinak, ha egy nőn akár egy deka izom is van?
Egy szóval nem mondtam, hogy ezeken a lányokon csak egy deka izom van. Arra próbáltam rávilágítani, hogy attól, hogy izmosak, még azért elég jó nők és szerintem viszonylag kevés férfi nem nézi meg őket mondjuk az utcán és nem azért, mert "hű, mekkora drabális állat ez", hanem mert formásak.
Viszont sok férfi azt hiszi, hogy attól, hogy egy nő nem flabelosozni meg zumbázni jár, már egy nőietlen kigyúrt állat lesz és élből elutasítják, hogy akár egy súlyzót is megemeljen.
Az ertelmes férfiak nem így gondolkodnak. Ez közel sem azt jelenti hogy mindegyiküknek tetszik,csak ők lezarjak annyival hogy "nem az esetem" es elismerik a munkajat.
Akik maniakusan fikazzak őket azok altalaban szerencsetlen,nyomi testű, buta csóringerek akik így próbaljak magukat nagyobbnak erezni.
de ez olyan, hogy ez a férfi test se jön be minden nőnek: [link]
pl nekem ez már túl sok és nem természetes. attól még másik biztos gerjednek rá. hozzáteszem, én se a dagadtakra vagy az 50 kilós férfiakra izgulok, csak van egy határ, ami felett már nem, nálam kb itt.
Szerintem sem jók a képek. Sok férfinak ez az izommennyiség egy nőn nem jön be, plusz azért egy hétköznapi csaj, aki eljár edzeni, nem lesz ilyen. Ilyen lányokra viszont nem sok férfi mondana nemet:
[link] nyilván a jobboldali csajt kell nézni :D
[link] ez a kép a legnagyobb inspiráció nekem edzés közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!