Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan visszataszító sok férfinak, ha egy nőn akár egy deka izom is van?
Ez nem egy deka izom,hanem ők töményen izmosak,csak a nőkön nem látszik meg annyira kívülről...
Ez pedig nem nőies számomra egyáltalán,ezért be sem engedném az ágyam közelébe se őket...
...persze emberek... :D Ilyen jó nőket kirugdosnátok... Csak álmodni se mertek róluk, annyira jók.
...mert aztán a dagadékok sokkal jobban nem? Bennük legalább van kitartás és fegyelem... nem úgy mint a sok kövér emberben...
na azért azt tisztázzuk, hogy szerintem a kérdésben említett 'egy deka izom' az nem ez a kategória. szerintem a kérdés és a képek nem passzolnak, mert alapvetően nem hiszem, hogy bármelyik férfit zavarná egy izmos fenék vagy formás láb.
DE ezek az általad linkelt nők testépítők vagy fitnesz modellek, azért egy átlag, hobbiként sportoló nő nem így néz ki. a túl sok izom nem nőies, pont. attól még lehet, hogy valakinek tetszik, de nem értem, miért nem lehet elképzelni, hogy másnak meg más az ízlése.
Egyrészt igaz, hogy ez tényleg nem egy csepp izmocska. Nekem bejönnek ezek a lányok/nők, formás hátsó, lábak, plusz a kitartásukról, lelki erejükről is sokat árulkodik. Arról nem beszélve, hogy sokkal egészségesebbek mint az átlag. Még egy fontos dolgot meg kell jegyeznem: ezeken a képeken direkt feszítenek, be vannak durranva az izmaik, egyébként nem lennének ilyen hangsúlyosak alapból.
Azért mégis csak, na:
Ilyenkor ne versenyformákat linkelgessetek, légyszi. Tudom, hétköznapi csajról nehéz képet találni, mert ők meg nem teszik ki közszemlére, de na :D
Amúgy az első csajon tényleg nincs sok izom, mert ő a fitness-kategória, oda meg nem kell. Csak hát a szárazság.
Az egy dolog, hogy ízlés, de ahogy észrevettem más is van a háttérben: egy az, hogy amikor tényleg csak minimális izom van rajta, már mondják a jelszavakat, amiket át sem kell gondolni, csak reflexszerűen hajtogatják: túl izmos, férfias, egy nő legyen nő, biztos megver, ha kapsz egy pofont, meghalsz, etc. Plusz ott van, hogy még mindig ott tartunk, hogy a nőn csont meg zsír lehet csak és annyi, és azt várják, hogy a zsír majd feszes lesz a semmitől, de nem. Viva la csontidivat feat. hájdivat. Harmadszorra meg ott van, hogy maga a férfi sem egy férfias egyéniség, így egy közepesen sportos csaj is szégyenbe tudja hozni, és akkor jó magyar (emberi?) szokás szerint el kell kezdeni fikázni, lehúzni a másikat.
Én spec odavagyok az izmos csajokért, és végülis jó, hogy "több marad" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!