Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hamarabb jöttem a dolgok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarabb jöttem a dolgok mint kellett volna, szerintetek? :DD Mivel magyarázzam ki? :D

Figyelt kérdés

Nembiztos, hogy idetartozik a kérdés, DE szerintetek?? Szóval, én messze lakok a barátnőmtől, mert ő még tanul, most úgy lett volna hogy találkozunk 2 hét múlva, de már most hétvégén találkoznánk, neki viszont most lenne a jó és úgy voltam vele hülye fejemmel, hogy leborotválom a lábamról a szőrt, pedig nem volt nagy:DD és ugye addigra nem nő vissza olyanra hogy ne szúrjon, meg ne legyen kellemetlen neki és most akkor mivel magyarázzam ki?:DD

most 1 hét mulva csak jobban fog szúrni ha nő kicsit? és borotváljam le még mielőtt megyek hozzá?:D

légyszi ne töröljétek! fontos lenne választ kapnom erre

2015. jan. 25. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
borotválod a lábad? b*zi-e vagy?
2015. jan. 25. 20:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Nemvagyok az:DD de régebben nagyvolt a szőr és zavart, és most az utóbbi időben mindig ilyen hajvágóval letoltam kicsire, de most nem találtam így borotvával csináltam:D

ötleteket légyszi:D

2015. jan. 25. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Búza vagy nincs mentség. Hónalj/fanszőrt mindenki maga borotválja, de ha csak nem vagy testépítő amit kétlek akkor mellkas és láb tabu.(mellkas talán akkor ha szőnyeg nő, lábat akkor se)
2015. jan. 25. 20:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg testépítéssel is foglalkozom:DDD 85kiló vagyok jelenleg
2015. jan. 25. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Lezbik vagytok?

Beszéltél egyátalán erről vele, zavarja-e?

2015. jan. 25. 20:34
 6/10 A kérdező kommentje:
indultam már fittparádén és egyébb versenyeken is:) de ez már régen volt, és barátnőm akkor még nem ismert, szóval ő ezt nemtudja, hogy van és vélek fura reakciója lenne
2015. jan. 25. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaaaa.... hogy kis tudatlan, hülye. Értem.

Ki a farkam érdekel test építéssel foglalkozól?

Test építés nem ször rombolás. Agyas gyohár.

2015. jan. 25. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
az egyik illető kérdezte itt, és ráhibázott, hogy testépítéssel foglalkoztam/foglalkozom. szerintem zavarná páromat
2015. jan. 25. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy héba-hóba gyúrogatsz és benézel 1-2 versenyre még nem testépítés.
2015. jan. 25. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:

De attól még látszik rajtam, sokak szerint kokszolok is, aminek nincs alapja, mert nem értenek hozzá.(ezt nem rátok mondom)

Szóval a KÉRDÉS: szerintetek 1 hét múlva már nem lesz szúrós?? vagy csúsztassam még 1 héttel a találkozót, hogy ne tűnjön fel neki?

2015. jan. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!