Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarabb jöttem a dolgok mint kellett volna, szerintetek? :DD Mivel magyarázzam ki? :D
Nembiztos, hogy idetartozik a kérdés, DE szerintetek?? Szóval, én messze lakok a barátnőmtől, mert ő még tanul, most úgy lett volna hogy találkozunk 2 hét múlva, de már most hétvégén találkoznánk, neki viszont most lenne a jó és úgy voltam vele hülye fejemmel, hogy leborotválom a lábamról a szőrt, pedig nem volt nagy:DD és ugye addigra nem nő vissza olyanra hogy ne szúrjon, meg ne legyen kellemetlen neki és most akkor mivel magyarázzam ki?:DD
most 1 hét mulva csak jobban fog szúrni ha nő kicsit? és borotváljam le még mielőtt megyek hozzá?:D
légyszi ne töröljétek! fontos lenne választ kapnom erre
Nemvagyok az:DD de régebben nagyvolt a szőr és zavart, és most az utóbbi időben mindig ilyen hajvágóval letoltam kicsire, de most nem találtam így borotvával csináltam:D
ötleteket légyszi:D
Lezbik vagytok?
Beszéltél egyátalán erről vele, zavarja-e?
Jaaaa.... hogy kis tudatlan, hülye. Értem.
Ki a farkam érdekel test építéssel foglalkozól?
Test építés nem ször rombolás. Agyas gyohár.
De attól még látszik rajtam, sokak szerint kokszolok is, aminek nincs alapja, mert nem értenek hozzá.(ezt nem rátok mondom)
Szóval a KÉRDÉS: szerintetek 1 hét múlva már nem lesz szúrós?? vagy csúsztassam még 1 héttel a találkozót, hogy ne tűnjön fel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!