Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik nektek egy lány és komoly kapcsolatot akartok tőle, akkor mindent megtesztek, hogy minél hamarabb találkozzatok, nem pedig halogatjátok, nem?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 16:52
1/8 anonim válasza:
Aki nagyon félénk az lehet, hogy tologatja, mert fél a pofára eséstől.
2/8 anonim válasza:
Ha a lányon is látom, hogy igyekszik, és nem csak én teszek érte, hogy legyen valami, akkor igen.
3/8 anonim válasza:
Így van, akkor nem húzom nem halasztom minél hamarabb.
De ahogy az 1-es is írta aki félénk az nem tuti.
4/8 anonim válasza:
Ha te vagy a fiu es a lany halogat, nem biztos h osszejon vmi, tapasztalatbol mondom..
Toltuk egy hetet es tali elott egy nappal lefujta h o kapcsolatot se akar..
5/8 anonim válasza:
Hát ha a lány is egyértelműen jelezte hogy benne van, akkor persze hogy nem a kifogásokat keresném, hisz vele szeretnék lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
ha fiúkat kérdezek akkor szerinted fiú vagyok? én a lány vagyok
2014. dec. 19. 16:57
7/8 anonim válasza:
Hát sajnos előfordul. Én sem merem megmondani neki, hogy tetszik pedig szinte minden reggel beszélünk.
8/8 anonim válasza:
Rám például az jellemző, hogy próbálom minél tovább húzni az időt, hogy túllépjek a félelmeimen. Erre egy kapcsolatom rá is ment egy lánnyal. Eléggé megbántam, hogy nyuszi voltam lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!