Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korán érő fiúk/lányok hamarabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korán érő fiúk/lányok hamarabb öregednek?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy a mostani 14-15 éves fiúk, lányok többsége 18-20 évesnek néz ki... főleg a lányok a sminkjükkel, a fiúk is elég magasak és érettnek tűnnek testileg. Szerintetek ezáltal hamarabb is megöregednek, illetve ha ennyi idősen már így néznek ki, akkor az idő csak negatívan hat rájuk, tehát már nem igazán fognak kinézni jobban? Voltak nekem is osztálytársaim, akik nagyon korán érők voltak, lányok, fiúk is, és most 22 évesek és hát elég érdekesen néznek ki most, nem éppen egészségesnek.

Illetve szerintetek a mostani fiatalok életvitelét nézve meddig fognak élni ezek?

Szerintem nem sokáig.

2015. jan. 19. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, én megfigyeltem egy ilyen összefüggést. Azok a lányok akik már általános 7-8-ban kicsöcsösödtek, 25-26 éves korukra már lógatják kicsit. A kötőszöveteknek is van egy szavatossági ideje, ami használatbavételtől kezdődik.
2015. jan. 19. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Durva. Sokan azt mondják pl. a lányukra hogy ha most 16 évesen ilyen jól néz ki, ilyen dögös, mi lesz később ha felnő. Hát semmi, több az esélye annak hogy csak szarabbul fog kinézni...
2015. jan. 19. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
A 16 éves csinibaba szenyoríták 30 fölött lesznek a dagadt hárpiák.
2015. jan. 19. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalataim szerint már 22-25 éves kortól is
2015. jan. 19. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellentéte vagyok ennek, mert 21 éves létemre kinézek 16-17-nek. Elég nagy hátrány.
2015. jan. 19. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
A testi érettségéről senki sem tehet, korán nőttek a melleim nekem is, most érezzem emiatt rosszul magam? 5.-6. osztályban rengeteget piszkáltak, mert fejlettebb voltam testileg a többieknél, nem olyan vicces az sem, elhihetitek.
2015. jan. 19. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért mondtam ezt, mert általában ez pont fordítva szokott lenni, hogy aki érettebb testileg nagyra tartja magát, neki 30 éves pasi kell, ő már nem szűz és satöbbi, és ezzel menőzik. Ez megtörtént eset.
2015. jan. 19. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
#6os: dehogy érezd rosszzul magad. A kérdezőben van egy káröröm amivel nem tudok azonosulni. Mindkét tipusnak megvan az előnye meg a hátránya is.
2015. jan. 19. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!