Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá, ha egy lánynak ilyen tetoválása lenne?
Figyelt kérdés
Jóban lettem egy lánnyal, eljutottunk odáig, hogy lefeküdjünk, amikor levetkőzött láttam, hogy az oldalán egy Einstein idézet volt valami fára mászó halról.
Ti mit szólnátok egy ilyen tetkóhoz?
2015. jan. 25. 10:53
4/12 anonim válasza:
Ez annyira tucat és közönséges, gyakorlatilag már minden 2-3. lány tele van firkálva mindenfélével, és azt hiszik, hogy ettől lesznek különlegesek, holott csak mennek a csorda után, mert most ez a divat.
5/12 anonim válasza:
Ha jó idézetre gondolok, én nem szívesen varratnám magamra, hogy "stupid".
Amúgy én lány vagyok, nekem egy könyvből van egy mondat az oldalamon, és eddig nem kaptam rá semmi negatívat. Vagy kifejezetten szexinek találták, vagy örültek, hogy nem masnikat, lepkéket meg szivecskéket varrattam magamra .
7/12 anonim válasza:
pöc-sömön van felirat
még senkit nem zavart
"nem ivóvíz"
8/12 A kérdező kommentje:
Miféle jel?
2015. jan. 25. 11:34
9/12 anonim válasza:
Mi kulonleges van benne? o.O Tetovalas tetovalas ha neki az tetszett epp akkor amikor o ezt megcsinaltatta akkor teged ez miert zavarna?o.O Mert ha esetleg az exenek a neve vagy valami ilyesmi lenne ratetovalva akkor megertem hogy nem tetszik...de igy nem ertem hogy miert zavar?!o.O
10/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy zavar?? O.o O.o O.o O.OOOOOOOoOoOoOoOo o.o
2015. jan. 25. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!