Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitegetik ennyire a kis mellűeket?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kezet foghatsz vele.
Ott leírtam a véleményem.
Kis melleim vannak, és tapasztalatból nem gondolom úgy, hogy hitegetnének. Egyrészt a kis mell nem egyenlő a lapossal, ezt megjegyzem.. Másrészt, sose voltak gondjaim az ismekerdéssel, és jónak számító pasikról van szó. És nem pushuppal próbáltam csábítani. Igenis a férfiak egy része kifejezetten kis mell párti, meg vannak, akiknek nem számít a mell. Nem lesznek ettől álszentek, hogy máshogy gondolkodnak, mint te.
Pl nekem, nagyon tetszik a szépen kidolgozott kockás has, de nem ez az elsődleges szempontom, és cseppet sem érdekel, ha a barátomé nem olyan. És nem csak hitegetem azzal, hogy imádom minden porcikáját.
A kis mellűeket is épp úgy megnézik, max nem a mellük miatt, hanem az arcuk, fenekük,lábuk, stb. miatt. Plusz vannak olyan pasik, akiknek tényleg a kis mell jön be, egyik exem is ilyen volt, pedig se melegnek, se rondának nem mondanám, egyszerűen csak ez jött be neki. Amúgy sem értem, miért fáj neked, hogy van, akinek a kis mell jön be. Örülj inkább, hogy így neked több nagy mellű csaj jut, és ne a kis mellű lányok önbizalmát vidd le.
Üdv: egy kis mellű lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!