Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitegetik ennyire a kis mellűeket?
Hülyeség. Akit csak az érdekel, hogy nagymellű barátnője legyen, az felszínes gyökér. Én a lánynak a személyiségét fogom megszeretni és nem fog érdekelni mekkora. Aki jár valakivel és azon kattog az agya, hogy jajj, a barátnőmnek kicsi a melle, istenem, de jó lenne egy nagy mell, az egy komolytalan ember, akinek nem is barátnő kell, csak egy kirakatbábu. Ha ebből indulunk ki, hogy a férfiaknak csak a nagy tetszik, akkor ennyi erővel:
- Köztudott, hogy a nők a nagy farkú férfiakat szeretik, a kisebb méretűekkel csak azért vannak, mert nem jutott nekik nagyobb.
- Köztudott, hogy a nők csak a pénzes férfiakat szeretik, a kevésbé pénzesekkel csak beérik.
- Köztudott, hogy a nők a kigyúrt férfiakat szeretik, a nők 90%-a odaadná a félkarját egy izmos pasiért.
- Köztudott, hogy a nők a jóképű férfiakat szeretik, aki kopaszodik, szemüveges, nem egy Brad Pitt azokkal csak azért vannak, mert nem jutott jobb.
Azzal hoztam össze elég sok szexet, hogy nem a mellei alapján válogattam, hanem a csajra magára figyeltem. De rá a rajongásig. ;)))
És ha már a szádban az a mell tökmindegy mekkora kosár kell neki :))))))))))
Ez is te vagy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__65..
mi a fenéért fáj neked ennyire,hogy a kismellű nőknek is akad párjuk? O.o?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!