Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak ha egy fiú csak játszik velem??
2010. febr. 8. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
van nála legós doboz
2010. febr. 8. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem -.-"
2010. febr. 8. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

hogy nemgondolja komolyan.. hááát

talán amit én bevetnék ilyen esetben

nem a nő lenne az első, inkább a barátok, a hobbik.

társaságba nem viselkednék úgy vele, mint aki nagyon akar valakit. ilyenekre gondolok. ha úgy érzed, hogy csak te adsz valamit, ő pedig nem, akkor erről van szó.

2010. febr. 8. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

'tom csak nem bírtam kihagyni

észre veszed ,ha hazudgál,nem néz a szemedbe,flegmáskodik.

nem tartja be amit ígért.stb

2010. febr. 8. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Bókol,szédít,szépeket mond,és utal rá,hogy lehetne valami köztetek,utána meg flegmázik,bunkó,meg sem ismer,mások előtt furcsán viselkedik Veled.Nem ír,nem hív,nem keres,de azért flörtölget Veled.Melletted meg azért vevő más nők társaságára is.Szerintem nagyjából ezt jelenti.
2010. febr. 8. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
2 tipusú pasi van: van aki addig fűzi a fejed amig "beadod a derekad" aztán nem is keres :S ez a rosszabbik eset, de van olyan is aki folyamatosan flörtöl, keres és ha volt is vmi köztetek utána még keres, de a tudtodra adja hogy ő csak AZT akarja
2010. febr. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!