Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni az embereket?
Figyelt kérdés
Ha pl. megkedvelek egy fiút, de valami miatt aztán mégsem lesz köztünk semmi komoly, én utána akkor is gondolok rá rengeteget, ha nem beszéltünk hónapokig/ha már el is felejtett.. Miért vagyok ilyen ragaszkodó? 20/L2015. jan. 23. 23:42
1/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.
Tapasztalat, hogy nem mindig jó.
Ha van kedved beszélgetni,írhatsz.
19L
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom a klubhoz. Velem részben azért van ez, mert nem nagyon vannak barátaim, sőt, olyan akivel naponta beszélek nincs is. Ha férfivel kialakult olyan, hogy gyakrabban beszélünk, barátnak elkönyvelem. Néda hosszú idő után megkedvelem, és sehogy sem tudok már kivenni a fejemből. Pedig egyszer kiszállnak az életemből...
3/3 anonim válasza:
én is ilyen vagyok.. ők már rég nem gondolnak rám (akár régi barátok is),de nekem eszembe jutnak rengetegszer... és nem tudom elengedni őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!