Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha, utálom az embereket?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az embereket! Legyen kicsi, nagy, kövér, sovány, öreg, fiatal, férfi vagy nő. Régen nagyon sokat bántottak az emberek, szóban és fizikálisan is. Dobáltak, kigáncsoltak, köpködtek, csúfoltak, kirúgták alólam úgy a széket az osztálytársaim, hogy agyrázkódást szenvedtem. Egyszerűen nem tudok rájuk nézni, egyszerre félek tőlük és utálom őket. Mit tegyek? 15/L
( Ezek az események 5.-től, 8.-ig voltak) Most gimibe járok, de amikor bemegyek az osztályba akkor felhúzok egy "álarcot", mosolygok és kedves vagyok de legbelül ezt a gyűlöletet érzem.
okozz egy kis szenvedést és mindjárt jobban leszel.
2015. jan. 18. 18:21
2/14 anonim válasza:
Kérd szakember segítségét a korábban történtek feldolgozásában. Ameddig azt nem oldod meg, nem tudsz túllépni a múlton, addig nem fogsz tudni normálisan viszonyulni az jó emberekhez sem.
2015. jan. 18. 18:22
3/14 anonim válasza:
Psychológus.
Sajnos ebben nem tudok segíteni.
4/14 anonim válasza:
Általánosban engem is molesztáltak. Szar volt de túléltem. A gimiben már normálisabbak az osztálytársak. Barátkozz azokkal akik kedvesek veled és lassan talán javul a hozzáállásod az emberekhez. Nem kell mindenkit szeretni.
5/14 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék abban az esetben ha a szüleim nem engednek pszichológushoz? Azt mondják, hogy semmi bajom csak játszom magamat.
2015. jan. 18. 18:25
6/14 anonim válasza:
Akkor beszélj az iskolapszichológussal.
Vagy akkor beszélgessenek veled a szüleid.
2015. jan. 18. 18:28
7/14 anonim válasza:
Nem tűnsz vmi butának, 15 vagy, s tapasztalatlan még kevesett gondolkodott.
A szüleid eléggé gyökgyohár emberknek tűnnek...
Mit tehetnél? Én ezerniy más okok miatt utálom az embereket kik megérdemlik.
Semmi probléma ezzel. Okosodj, gondolkozz, legyél más.
18F
2015. jan. 18. 18:30
8/14 anonim válasza:
Én is majdnem úgy vagyok, mint te. Szinte egész általánosban piszkáltak, sőt oviban is. Mert nem vagyok olyan mint az "átlag". 3-4 pszichológushoz minimum jártam, egyik sem tudott segíteni. Bár, lehet nekem az is betesz, hogy a bolond, idegbeteg anyám aki egyedül nevel állandóan ordít és terrorizál, mások előtt meg álszent. Minden esetre nekem van néhány nagyon jó barátom/ismerősöm akiket kedvelek, legalább rájuk számíthatok. A párom a mindenem, ő ad lelki erőt, hogy ne kössem fel magam. (mielőtt emósnak hisztek nem vagyok és sosem voltam az, nem tudnék magamban kárt tenni, de megvan rá az okom, hogy ilyen legyek) 15 évesen meg gondolom egyedül mászkálsz, ha van arrafelé pl. nevelési tanácsadó, bemész, kapsz időpontot, amikor menni kell szüleidnek azt mondod mész plázába, találkozol valakivel vagy amit elhisznek. Nem fog kiderülni, hogy oda jársz, a dilidokikat és hasonlókat köti a titoktartás, gondolom az erre is vonatkozhat ha kéred, hogy ne tudják meg a szüleid. 16/L
2015. jan. 19. 05:45
9/14 anonim válasza:
akkor menj el a suli pszihologushoz aki egyben tanár is.vagy beszélj erről az osztályfőnököddel és majd ő beszél a szüleiddel és az ő hatására tuti elengednek.
2015. febr. 17. 19:38
10/14 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnököt nem érdekli az osztálya. Iskola Pscihologus meg nincs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!