Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálom egyre jobban az embereket?
23/f vagyok, régebben voltak azért haverjaim, de meguntam őket úgymond, és mindig kevesebb haverjaim lettek ahogy egyre idősödtem. Barátnőm sincs, nem is tudnám kimutatni h szeretem, ha egyáltalán tudok szeretni... Mert szerintem nem.
Ti is így vagytok ezzel ahogy egyre idősebbek lesztek? Ez normális vagy egy lejtőn megyek lefele?
Nem normális dolog.
De szerintem szoktak ilyen időszakok előfordulni a legtöbb ember életében. Rövidebb időszakokra.
Ne aggódj, lesz még rosszabb is. Jelenleg az ismerkedés mint olyan nem működik, az embereket a FB bezárta a négy fal közé, a strandok konganak az ürességtől.
Nem tudsz mit tenni, találj egy hobbit magadnak mint én a hosszútávú biciklizést és egyből szebbnek látod a világot. Nőd ettől még nem lesz, az igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!