Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha, utálom az embereket?
Gyűlölöm az embereket! Legyen kicsi, nagy, kövér, sovány, öreg, fiatal, férfi vagy nő. Régen nagyon sokat bántottak az emberek, szóban és fizikálisan is. Dobáltak, kigáncsoltak, köpködtek, csúfoltak, kirúgták alólam úgy a széket az osztálytársaim, hogy agyrázkódást szenvedtem. Egyszerűen nem tudok rájuk nézni, egyszerre félek tőlük és utálom őket. Mit tegyek? 15/L
( Ezek az események 5.-től, 8.-ig voltak) Most gimibe járok, de amikor bemegyek az osztályba akkor felhúzok egy "álarcot", mosolygok és kedves vagyok de legbelül ezt a gyűlöletet érzem.
Én már megbántam, hogy sulis koromban nem vertem be azok képét akik baszogattak. Ha visszamehetnék az időben, akkor kiállnék magamért és nem érdekelnének a következmények.
Bár te lány vagy és a te helyzeted rosszabb mint az enyém volt, így egész más a helyzet, de azért gondolkozz el rajta.
Ne te félj! Féljenek ők!
Én ma már a szabad akarat törvényében hiszek.
"Mindenki azt tesz amit akar, de vállalja a következményeket is tetteiért."
Szóval ha durván megszégyenítenek vagy stb., akkor ne lepődjön meg az illető, ha jól helybenhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!