Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha, utálom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha, utálom az embereket?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az embereket! Legyen kicsi, nagy, kövér, sovány, öreg, fiatal, férfi vagy nő. Régen nagyon sokat bántottak az emberek, szóban és fizikálisan is. Dobáltak, kigáncsoltak, köpködtek, csúfoltak, kirúgták alólam úgy a széket az osztálytársaim, hogy agyrázkódást szenvedtem. Egyszerűen nem tudok rájuk nézni, egyszerre félek tőlük és utálom őket. Mit tegyek? 15/L

( Ezek az események 5.-től, 8.-ig voltak) Most gimibe járok, de amikor bemegyek az osztályba akkor felhúzok egy "álarcot", mosolygok és kedves vagyok de legbelül ezt a gyűlöletet érzem.

2015. jan. 18. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én már megbántam, hogy sulis koromban nem vertem be azok képét akik baszogattak. Ha visszamehetnék az időben, akkor kiállnék magamért és nem érdekelnének a következmények.

Bár te lány vagy és a te helyzeted rosszabb mint az enyém volt, így egész más a helyzet, de azért gondolkozz el rajta.

Ne te félj! Féljenek ők!

Én ma már a szabad akarat törvényében hiszek.

"Mindenki azt tesz amit akar, de vállalja a következményeket is tetteiért."

Szóval ha durván megszégyenítenek vagy stb., akkor ne lepődjön meg az illető, ha jól helybenhagyod.

2015. ápr. 8. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Jobban érzed már magad, sikerült megoldani a problémádat?
2016. febr. 27. 12:00
 13/14 Titusztitusz ***** válasza:
A mostani viselkedésed a legjobb, amit tehetel...A jelek szerint okos lány vagy nagyon...És valszeg emiatt is piszkáltak-kötekedtek veled az osztálytársaid régebben...Szóval csak így tovább...KIFELÉ mutasd azt hogy "szereted az embereket", légy kedves velük, de BELÜL sohase feledd el a sérelmeket, amiket kaptál tőlük...Viszont az emberek iránt érzett gyűlöletedet próbáld meg ALKOTÓ CÉLOKRA felhasználni...Így akkor a gyűlöleted HATALMAS MOTIVÁLÓ ERŐ LESZ ABBAN, hogy sikeres életet élhessél...(Akkoris megmutatom nekik, hogy...)Hidd el, nagyon sok rendes-tisztességes ember érez úgy, ahogy te, meg voltak hasonló tapasztalataik...Az életben SIKERES EMBEREK LEGTÖBBJÉNEK...Csak az ilyen irányu élményeikröl-motivációjukrol nem szoktak nagyon beszélni...
2016. febr. 27. 12:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Huhh de régen írtam ki ezt a kérdést! Köszönöm a válaszokat! Azóta rendbe jött az életem. :)
2020. dec. 27. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!