Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy egy semmirekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy egy semmirekellő qrva vagyok?

Figyelt kérdés

Röviden: 19 éves vagyok, 15 évesen veszítettem el a szüzességem egy olyan sráccal akivel aztán 2 évig még együtt voltam, szerettem, átbaszott, vége lett. Összejöttem egy nálam egy évvel fiatalabb pasival, akivel azóta együtt is vagyok. Rettenetesen szerelmes voltam belé, de sok tényező közrejátszott abban, hogy a hatalmas érzelmek elmúljanak. Hazudott hónapokon át, más nők társaságát kereste(konkrétan nem tudom, hogy megcsalt-e, de valószínű), gyatra szexuális élet, meg úgy általánosságban minden fontosabb, mint én. Szó szerint minden. Mostanra már csak ragaszkodásból vagyok vele, mert félek egyedül lenni.

Azonban van egy másik srác, akit megismertem. Anya munkatársa. Ma találkoztunk, mert dolgom volt anya munkahelyén és bármit megadtam volna, hogy azzal a sráccal csak egy pillanatot is kettesben legyek. Azt tudom, hogy a srácnak tetszem, mondta már anyának. De én ilyet még nem érzetem. Meg akartam csókolni, leszedni róla minden ruháját.És meg is tettem volna, ha kettesben lettünk volna. Jogosan érzem magam sz-r, szemét qrvának?

(Nem volt szexuális kapcsolatom a fentebb említett két barátomon kívül).

2015. jan. 23. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem érsz...egy ribi vagy,aki csak dugni jo.
2015. jan. 23. 21:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a legelső kapcsolatomban is még vagy fél évet szenvedtem, mert nem voltam képes lépni. Félek a magánytól. Most is ez a baj, pedig szerintem már mind a ketten tudjuk, hogy ennek vége.
2015. jan. 23. 21:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Amúgy, köszönöm a normális válaszokat. Megértem, hogy valaki annak gondol, aminek éppen érzem magam, de azért egy indoklást írjatok már ti is. :)
2015. jan. 23. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarod elhagyni akkor ne akarj félre dugni!-.-

Rossz rib..anc vagy.

És még van,aki igazat ad neked...de ők is csak nyaliznak.

2015. jan. 23. 21:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy nem akarom elhagyni. :) Azt írtam, hogy nem tudom...még.
2015. jan. 23. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor előbb hagyd el.
2015. jan. 23. 21:29
 17/20 opened paradise ***** válasza:
93%
Szerintem nem vagy az.
2015. jan. 23. 21:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Te messze vagy a qrvától mint Makó Jeruzsálemtől. Az én exem nem volt szívbajos és hetente mással kefélt, mégsem érezte magát szarul ez miatt. Csak úgy egy év után mondta azt, hogy na jólvan, elég lesz (én addig semmiről sem tudtam, de a rossz és ritka szex nálunk is megvolt).

Én azt javaslom, hogy mindenképpen legyen vége a kapcsolatnak és keress mást. Ha más nincs, akkor meg próbáld meg ezzel a sráccal. De csak azért ne maradj egy szar kapcsolatban, hogy legyen valakid. Fel fog emészteni.

2015. jan. 23. 21:32
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Jogos. Az ítélet jogerős. Kötél általi hosszúeséses halál.
2015. jan. 23. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem jogos, de hagyd el a mostani barátod. Jobb egyedül lenni, mint rossz társaságban.
2015. jan. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!