Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik facebookon nekik tetsző lányok képeit lájkolják és kommentelnek a képhez, azok tényleg balekok és bénák vagy csak én érzem úgy?
Ettől mit várnak, hogy dobnak egy lájkot és odaírják hogy "jaj de szép"?
Hogy a csaj majd ettől jön össze velük vagy ettől fekszik le velük? Ennek mi értelme? (Akár az én képeimhez is.)
22/L
Kik is szokták ezt csinálni?
Középkorú kapuzárási pánikos csávók.
Segíjes erőforrások
Geek-ek
De a csajok sem jobbak... Mr.Menő képét rögtön "lájkolják" és agyondícsérik!
Azt hiszik, ha ezt csinálják és a lány minden képét kedvelik, akkor majd az veszi a jelzést és esetleg rájuk ír :)
De ez persze hülyeség, sohase lesz így. Én csak a barátok képeit lájkolok és kommentelem. Ha egy lánynak van 400 rajongója, nem leszek a 401. . Illetve sokkal értékesebb lány lehet az is, akit nem rajonganak körbe ;)
20/f
Vagy egy lány ismerősöm szépen felöltözik nem dícsérhetem meg, mert egyből lúzer vagyok?
Jajjmár....
Le kéne már jönni erről a "mindent túlkomibnálok mert szerintem k. okos vagyok és amúgy is k. ráérek" dologról :))))
Azért kedves kérdező, nem minden esetben ez van.
Énis már dicsértem meg lány barátomat/osztálytársam kommentben, hátsó szándékok nélkül....
Csak az a balek, aki rendszeresen cisnálja ezt, közönséges módon (tehát egyáltalán nem szellemesen), és hálát vagy más reakciót vár érte.
A csaj meg közben ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!