Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne rettegj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne rettegjek a nekem tetsző lányoktól?

Figyelt kérdés

Megőrülök ettől. Akármerre járok, egy rakás olyan csajt látok, aki iszonyatosan bejön, és egyből arra gondolok, hogy milyen érzés lenne egy ilyen nővel járni, és meg kéne szólítani, de már a gondolatra elkezdek remegni, gyomorgörcsöm lesz, leizzadok..

Pedig nagyon szeretnék egy olyan barátnőt, aki tényleg tetszik, de így sosem lesz.. Ráadásul nem vagyok már gyerek, 25 évesen tartok itt.. Mit csináljak, hogy ez elmúljon?

2014. nov. 11. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Növessz heréket...
2014. nov. 11. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, nekem 28 évesen sem múlt még el.
 3/12 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet 23/F
 4/12 anonim ***** válasza:
Ismerős bár én jobban tartok attól hogy valami kis baromság derül ki róluk ami miatt az egész dolog időpazarlássá válik.
2014. nov. 11. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
sose fog elmúlni, ezt elbasztuk. kössük fel magunkat
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 10 évvel idősebb vagyok nálad, de még mindig nem múlt el. Gyomorgörccsel szólítom meg. Vagy iszom, akkor elmúlik. Egyik sem túl hatékony módszer, de néha bejön.
 7/12 A kérdező kommentje:
Én oda tudok menni néhányhoz, csak pont azokhoz nem, akik a legjobban bejönnek
2014. nov. 11. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Az átlagos lányokkal kéne kezdeni, nem a csúcskategóriásokkal. Mellesleg sokkal nyitottabbak is az átlagosak. Több sikert érhetsz el náluk. S aztán, ha már megvan a rutin, mehetsz a nagyobb halakra.
2014. nov. 11. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs mese...Heréket kell növeszteni és meg kell bátorodni a saját érdeketekben, akinek ez nem sikerül, azt csak sajnálni tudom...Semmi rossz nincsen abban, hogyha fejlesztitek magatokat minden területen...Ez is egy ilyen terület.
2014. nov. 11. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Kepzeld el milyen budoset szarik a wc-n. Egybol nem fogod piedesztalra emelni es sajat szinteden tudsz kommunikalni.
2014. nov. 11. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!