Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne rettegjek a nekem tetsző lányoktól?
Figyelt kérdés
Megőrülök ettől. Akármerre járok, egy rakás olyan csajt látok, aki iszonyatosan bejön, és egyből arra gondolok, hogy milyen érzés lenne egy ilyen nővel járni, és meg kéne szólítani, de már a gondolatra elkezdek remegni, gyomorgörcsöm lesz, leizzadok..
Pedig nagyon szeretnék egy olyan barátnőt, aki tényleg tetszik, de így sosem lesz.. Ráadásul nem vagyok már gyerek, 25 évesen tartok itt.. Mit csináljak, hogy ez elmúljon?
2014. nov. 11. 17:12
11/12 anonim válasza:
#8-as: Az a gond hogy én az átlagosakkal is így vagyok, csak azokkal nem akiktől szexuálisan biztos 100% soha nem akarnék semmit.
Az meg hogy növesszek heréket hát kösszépen... Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, a félénk férfiakkal pedig nem bánnak kesztyűs kézzel a nők (és ez csak ront a helyzeten).
12/12 A kérdező kommentje:
Átlagos lányokat össze tudok szedni, de nem különösebben hoznak lázba (ezért is nem félek tőlük).
2014. nov. 11. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!