Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok tenni, amikor a neked tetsző nem tagjai átvernek benneteket?
Egyszer történt meg. Nem azért vert át mert csak játszott velem vagy valami hanem mert túl jónak tartott engem magához..,
Írtam hozzá egy jó hosszú szöveget arról hogy ha így áll hozzá a dolgokhoz soha nem fogja semmire sem vinni és ne legyen már ennyire elkeseredett senki. Mondjuk nem is értem mit akart. Elkerülhetetlen volt hogy kiderüljön az igazság, szóval nem ért vele el semmit sem, csak hogy engem rohadtul megbántott...
Bár hármasról jut eszembe, hogy ilyen esetem nekem is volt. Hetekig alakulgatott a dolog a lánnyal, majd miután az ő kezdeményezésre megbeszéltünk egy újabb randit, felszívódott. Azóta találkoztunk személyesen, akkor meg csak vigyorgott, mint a tejbetök.
Felbosszantott a dolog, hogy hogy lehet valaki ilyen gerinctelen, de legalább hamar kiderült. Ha esetleg komolyabbra fordul a dolog, és mondjuk 1 év után lép így le, az valószínűleg eléggé megviselt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!