Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok tenni, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok tenni, amikor a neked tetsző nem tagjai átvernek benneteket?

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok példa nem volt rá, és azok sem túl jelentősek, így vállat vontam.
2015. jan. 9. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon lecsesztem az illetőt.
2015. jan. 9. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel a többség szó nélkül lép le pl. ismerkedés közben, és elérhetetlenné válik, így még lebszni sem tudom őket. De pl. el szoktam keseredni, és megfogadom, hogy többé nem ismerkedem, mert értelmetlen, aztán mégiscsak jön valaki, aki elkezd érdekelni.
2015. jan. 9. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es,mit tett hogy annyira lecseszted? :)
2015. jan. 9. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszer történt meg. Nem azért vert át mert csak játszott velem vagy valami hanem mert túl jónak tartott engem magához..,

Írtam hozzá egy jó hosszú szöveget arról hogy ha így áll hozzá a dolgokhoz soha nem fogja semmire sem vinni és ne legyen már ennyire elkeseredett senki. Mondjuk nem is értem mit akart. Elkerülhetetlen volt hogy kiderüljön az igazság, szóval nem ért vele el semmit sem, csak hogy engem rohadtul megbántott...

2015. jan. 9. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Bár hármasról jut eszembe, hogy ilyen esetem nekem is volt. Hetekig alakulgatott a dolog a lánnyal, majd miután az ő kezdeményezésre megbeszéltünk egy újabb randit, felszívódott. Azóta találkoztunk személyesen, akkor meg csak vigyorgott, mint a tejbetök.

Felbosszantott a dolog, hogy hogy lehet valaki ilyen gerinctelen, de legalább hamar kiderült. Ha esetleg komolyabbra fordul a dolog, és mondjuk 1 év után lép így le, az valószínűleg eléggé megviselt volna.

2015. jan. 9. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
#4 Röviden: játszadozott velem, hülyének nézett, és szó nélkül eltűnt. Azzal semmi bajom ha nem tetszek valakinek, nyilván nem fogok mindenkinek tetszeni, viszont azt nem tűröm ha szórakoznak az érzéseimmel. Ezért kerestem meg és csesztem le alaposan.
2015. jan. 9. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik legfájóbb dolog az volt, amikor leveleztünk egy csajjal, sajnáltatta magát, hogy ő senkinek sem kell, milyen csúnya, nehezen tud megbízni másokban stb. Sokáig beszélgettünk, hogy bízzon bennem, szerettem volna vele találkozni, nemet mondott, utána kis idő múlva azt mondta, hogy beszélgessünk még, és esetleg találkozhatunk, aztán egy ideig nem írt, ráírtam, erre közölte, hogy nem akar többé beszélni velem, és eltűnt. Bár nem szokott eljárni (azt mondta), előtte elhívták egy buliba, és utána közölte, hogy lelép, szóval valószínűleg megismert ott valakit, vagy nem tudom, de akkor nem lett volna egyszerűbb és gerincesebb ezt közölni? Vagy amikor szó nélkül eltűnnek egyesek, miért nem lehet elmondani, hogy ez vagy az a hiba bennem, ezért ne beszélgessünk tovább? Nem vagyok az erőszak híve, de az ilyeneket tudnám tarkón ütni egy szívlapáttal, mint egy nyulat.
2015. jan. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!