Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felettiek! Ti is féltek az öregedéstől? Mi az ami abban el, , borzaszt" benneteket? Ti hány éves korotokban kezdtetek el ezen agyalni?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik félnek ettől a dologtól és nem azoknak, akiket ez nem foglalkoztat, nem akarják érzékelni az idő múlását. Köszönöm.2015. jan. 6. 17:20
1/12 anonim válasza:
Na látod, ezen tényleg sokat szoktam gondolkodni, hogy b**asszki öregszem és nem tudom visszafordítani és egyre rosszabb lesz. utóbbi 3 évbe agyalok ezen :)
2/12 A kérdező kommentje:
A 25 öt azért írtam, mert sok helyen azt olvastam, hogy ez a kor meg a 30. életév az a két vízválasztó (meg majd az 50.)ami után a szervezet már nem építkezik vagy stagnál az állápota, hanem lassú hanyatlás indul be.
2015. jan. 6. 17:22
3/12 A kérdező kommentje:
Én 32 vagyok. De észve veszem a jeleket. Elég jóvágású pasas voltam, legalábbis utcán végigvonulva mindig volt néhány lány, nő akik erősen stíröltek. Az elmúlt 3 évben viszont az arcom picit megereszkedett, kicsit a homlokom ráncosabb és nagyobb lett (kopaszodás). Ehhez jön, hogy egyre kevesebb nőt látok, aki rám nézne, elveszek a tömegben. Szinte már a kutyát sem érdeklem olyan 3 éve. Nagyon fáj ez nekem. Azóta agyalok ezen.
2015. jan. 6. 17:26
4/12 anonim válasza:
"nem akarják érzékelni az idő múlását"
Lehet ám tenni is ellene... No drog, no cigi, kevés pia, sok mozgás. Most 30 felett vagyok csúcsformában, mondjuk nem is nézek ki annyinak amennyi vagyok.
Haverjaim, barátaim kivétel nélkül 5-10 évvel fiatalabbak, a párom 12-vel.
Kompenzálni kell és lehet is az idő műlása okozta hátrányokat.
Öreg majd 70 felett leszek ha megérem, addig még a fele hátravan.
5/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy olyan 65%-ban ez genetika és csak a többi a stresz, cigi, alkohol stb. Ha nem olyan a genetikád, akkor hiába vagy káros szenvedélyektől mentes, csak kicsit javít rajtad.
2015. jan. 6. 17:35
7/12 anonim válasza:
Én 23 évesen is félek tőle... Illetve nem félek mert nem félelmetes, inkább elkeserít a tény, hogy nem élünk örökké.
8/12 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom, hogy rengeteg férfi ismerősöm, akik többdiplomások, felelősségteljes munkát végzők voltak (nagy pénzekért persze), káros szenvedélyektől mentesek voltak, mégis 58-62 éves korukban meghaltak. Ezért is félek, mert szonte minden második pasi meg sem éri a 65 éves nyugdíjkort.
2015. jan. 6. 17:54
10/12 anonim válasza:
nem nekem szolt a kerdes, de te mivel ezen agyalsz a stressztol meg hamarabb foldobod a talpad.
nyugi van ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!