Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 felettiek! Ti is féltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 felettiek! Ti is féltek az öregedéstől? Mi az ami abban el, , borzaszt" benneteket? Ti hány éves korotokban kezdtetek el ezen agyalni?

Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik félnek ettől a dologtól és nem azoknak, akiket ez nem foglalkoztat, nem akarják érzékelni az idő múlását. Köszönöm.
2015. jan. 6. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A kérdés azoknak szól, akik félnek ettől a dologtól és nem azoknak, akiket ez nem foglalkoztat, nem akarják érzékelni az idő múlását."

Ez ilyen tipikus példája annak, hogy szenvedsz valamitől, és ahelyett, hogy azt keresnéd, hogyan oldhatod meg, inkább keresel másokat, akik szintén szenvednek, hogy együtt szenvedhessetek... Az élet többi területén is ilyen remek a hozzáállásod?

2015. jan. 10. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem jelenleg ez nem zavar mert nem látszik rajtam. 36 éves vagyok, 18-20-nak nézek ki. Nemrég volt az osztálytalálkozónk, mivel én messze kerültem a többiektől, így nem találkoztunk 13 éve. Mikor megérkeztem, valóságos sokkhatás ért a többieket látva. Ránézésre kb. mintha én most érettségiztem volna, ők pedig már arcra 40-50 évesnek néznek ki. Én meg odaállítok egy 21 éves csajjal aki a barátnőm, és akit 2 hónapja ismerek. Az igaz hogy én nem dolgozom, soha nem is dolgoztam, taval fejeztem be az egyetemet (35 évesen), fiatalok között éltem 19 éves korom óta a kollégiumban, szerintem rajtam kívül nincs olyan diák aki 16 évet élt volna egyetemi kollégiumban. Lényegében az engem is foglalkoztat, hogy 36 éves vagyok, a diplomáimon kívül nincs mit felmutatnom, nem vagyok nős, nincs gyerekem, nincs 1 hónap ledolgozott munkaviszonyom sem, anyámék "tartanak" stb. De mivel 18-25 éves diákokkal laktam együtt 16 évig, valahogy ezek nem érdekeltek és alapjában azt sem fogtam fel hogy átléptem 30-as éveimet, hogy ezek a fiatalok 10-15 évvel fiatalabbak nálam, azt csináltam amit ők, agyilag ott tartottam ahol ők stb.
2015. febr. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!