Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy egy semmirekellő qrva vagyok?
Röviden: 19 éves vagyok, 15 évesen veszítettem el a szüzességem egy olyan sráccal akivel aztán 2 évig még együtt voltam, szerettem, átbaszott, vége lett. Összejöttem egy nálam egy évvel fiatalabb pasival, akivel azóta együtt is vagyok. Rettenetesen szerelmes voltam belé, de sok tényező közrejátszott abban, hogy a hatalmas érzelmek elmúljanak. Hazudott hónapokon át, más nők társaságát kereste(konkrétan nem tudom, hogy megcsalt-e, de valószínű), gyatra szexuális élet, meg úgy általánosságban minden fontosabb, mint én. Szó szerint minden. Mostanra már csak ragaszkodásból vagyok vele, mert félek egyedül lenni.
Azonban van egy másik srác, akit megismertem. Anya munkatársa. Ma találkoztunk, mert dolgom volt anya munkahelyén és bármit megadtam volna, hogy azzal a sráccal csak egy pillanatot is kettesben legyek. Azt tudom, hogy a srácnak tetszem, mondta már anyának. De én ilyet még nem érzetem. Meg akartam csókolni, leszedni róla minden ruháját.És meg is tettem volna, ha kettesben lettünk volna. Jogosan érzem magam sz-r, szemét qrvának?
(Nem volt szexuális kapcsolatom a fentebb említett két barátomon kívül).
Semmivel nem vagy jobb, mint a pasid, aki megcsalt. Most ugyanezt teszed - érzelmileg minimum - vele.
Nem q'va, az pénzt kér. Rіbanc a helyes szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!