Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ramizgult a tanarom? Vagy mit akar?
17 eves vagyok.
A tesitanaromrol van szo, pontosan nem tudom, de kb 32-33 eves lehet.
Es ma ora utan odahivott mert valami nem volt okes a felevi jegyemmel, mindegy, a lenyeg, hogy egy eleg melyen dekoltalt felso volt rajtam, es hat tobbszor lattam hogy odatevedt a szeme ahova nem kellett volna, egyszer bele is zavarodott a mondandojaba, eleg vicces volt :D
Meg amugy folyton kivetelezik velem, gondolok itt olyanokra h volt mar h jobb jegyet adott, mint amit erdemeltem volna, meg folyton dicser hogy ugyes vagyok meg ilyenek :)
Ez lehet egyszeru szimpatia a diak iranyaba vagy itt szerintetek mas allhat a hatterben? Elore is koszi :)
nem biztos h tesire mindig mélyen dekoltált polo van rajta. ezen a héten rajtam is az volt, mert nem száradtak meg a normális tesi poloim.
Am nálunk ezert van úgy h a lányoknak női tesi tanár, fiúknak férfi tesi tanár
Ha egy csak feltűnően kirakja a mellét, még nekem is megakad rajta a szemem nő létemre, de nem azért, mert megakarom dugni.
Szerintem mással is kedves, csak te magadat veszed észre első sorban.
én megkérdeztem egyszer a matek tanátról mikor állandóan leste a mellem szépen szóltam neki
tanárur
viszked vagy ennyire kanos mit csinál este az asszonnyal
ez így volt ha elhiszitek ha nem tudniillik nem vagyok egy mintadiák.
azóta nem néz
3-as haha :D Amugy veszett jo pasi, ha nem a tanarom lenne, kerdes nelkul hagynam, hogy gerincre vagjon :D
Az a durva h masokkal tenyleg nem kedves, sot. Neha eleg bunko szokott lenni oran, vagyis cinikus inkabb. Tehat volt mar h egy baratnomnek beszolt olyat, h az sirva fakadt. De nekem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!