Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akar valamit, csak nem meri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit, csak nem meri kimondani, vagy nem akar és így jó neki ez a helyzet, illetve ezek beleférnek a barátságba?

Figyelt kérdés

Van egy lány, én akarok tőle valamit, ami több mint barátság.

Nem kezdem az elején, mert akkor nagyon hosszú lenne.

Szoval egy helyen dolgozunk, egy irodában.

Pár hónapja kezdődött, eleinte beszélgettünk, aztán haladtak a dolgok, mignem a helyzet hogy leírjam, se vele, se nélküle volt, legyünk barátok. Az elején bele is nyugodtam, csak aztán ő jött mindig a saját dolgaival, ami nem barátos szálat erősítette. Kézenfogva hazamenni, karácsonyi bulin megint kézenfogva hazamenni, és atöbbi s a többi... A mostani helyzet, az, hogy már voltam nála vagy háromszor aminek a vége, nem nem az lett, csak feküdtünk, s inkább simogassam, és ne hagyjam abba. egymás karjaiban... De még csók se volt... maximum egy lecsúszott szerencsétlen szájrapuszi...

DE ezek csak nekem nem férnek bele a barátság kategóriába?

Én többet akarok tőle, ő meg annyit mond, hogy nem ért most rá azon gondolkozni ő mit is akar.

Tehát most mi?

25F

2015. jan. 19. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem barátság. De szerintem csak talonban tart - nem feltétlenül rosszindulatból. Vannak olyan emberek, akik nincsenek tisztában a saját érzelmeikkel.

Én azt mondom, állj elé, kérdezz rá arra, amire akarsz.

2015. jan. 19. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Tény hogy most sokat dolgoztunk + ő államvizsgázott, tehát a nem ér rá eddig ok, ellenben ha egy hét múlva is ezt mondja ?
2015. jan. 19. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez elég szívás, inkább egyfajta közeli barátnőnek tart, mindenképp kérdezz rá, mert a férfiasságodat alázza porba így.
2015. jan. 19. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát beszéltem én már... de.... nem igazán akaródzott válaszolni, mert nem tudja mit is akar, most meg amig tényleg nem ért rá, kicsit visszább vettem a "beszélésből", ellenben legközelebb lehet csak felhozom a témát.
2015. jan. 19. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
én a csókolózásra mindig ráérek, ha akarok. szerintem ő is.
2015. jan. 19. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy ő azért vallásos.
2015. jan. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!