Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a cikkről, egyetértetek vele vagy ellenzitek?
Hülyeség, miért lenne ciki, ha valaki egyedülálló?
A cikk írója egy kapcsolatfüggő, pókhálós puncijú hölgy.
Nagyjából jó,amit leírt,és több kommentben is előttem olvastam pár jó gondolatot.
Egy dolgot akar elfelejteni mindenki úgy látom,még pedig azt,hogy egy kapcsolathoz két ember kell!! Tehát az adott illető hiába akar kapcsolatot,ha őt senki nem akarja mondjuk.És ez pont a mai hatalmas elvárások miatt simán kialakulhat bárki életében,akivel amúgy mondjuk semmi nagy gond nincsen,csak éppen nem helyesnek/szépnek született teljesen,és ezért nem fogadják el őt a másik nemből.
Csak hogy értsétek,igen én ebbe a kategóriába tartozom,és a mai napig nem értem miért nem jön össze semmi,pedig az ismerőseim egytől egyig azt mondják,hogy sok értékes tulajdonságom van,és nincs velem nagy gond sem...
23/F
Én úgy fogalmaznék h minden szubjektív ez csak 1 ember véleménye nem szentírás.
"A szingli boldogtalan" Mert mér mitől függ a boldogság a párkapcsolati állapotól ? Én csak 25 vagyok egyedül akkor akasszam fel magam mer h akkor én nem vagyok /nem lehetek boldog. Mer mér megtiltja valaki ?
Csak pl tegnap voltam bulizni pár haverral de biztos h nem voltam boldog ez a nő már csak tudja.
"evolúciós szoftver fut a fejében"
Aha a fajelméletek is így kezdődtek gratula.
Abba meg nem mennék bele h mi ciki meg mi nem mert soha nem végeznénk.
De pl ott volt Tesla v Newton full ciki emberek voltak "igazad van" csak az egész világ profitált a munkájukból de ez kit érdekel nem igaz ?
Mivel szinglik voltak ne is foglalkozzunk velük.
Nem tök mind 1 h ki hogy éli az életét az ő élete az ő dolga meg h mitől boldog az is. Az ilyenből szoktak kialakulni a parancsuralmi rendszerek a "Majd én megmondom h mi a jó nektek" felé hozzáadással.
Kicsit sem látszik h a szerző elfogult és süt róla a butaság.
"A pasik (akik férfiak alapvetően), nőket keresnek. Nőket, akikben lágyság, gondoskodás, szeretet és elfogadás van. Akik órákig sütnek egy meggyes rétest, akiknek derogál a fizetett takarítónő, akik nem a laptopon és a mobilon lógnak naphosszat, akik nem az edzőtermet és az éppen divatos táplálkozási trendet választják, hanem a közös kirándulást és az offline beszélgetést."
<=>
"Nincs olyan, hogy a pasik ilyenek vagy olyanok, mert ehhez a merész állításhoz nagyjából 3milliárd hímneműt kellene nagyon alaposan ismernünk."
Tele általánosítással, és a szubjektív véleményét kivetíti minden más nőre is. Hülyeség a köbön. És ha magamra venném, azt mondanám, hogy boldogabb voltam szingliként, mint a féltucat sz*r kapcsolatomban a mostani barátom előtt. Akkor is nőnek éreztem magam, nem nyomorultnak. És nem mindenki azért szingli, mert nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!