Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a lány? (képek)

Figyelt kérdés

ha igen miért, ha nem miért?

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 20. 15:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező azthiszem a véleményünket kérdezted vagy azt vártad, hogy miss hungary-nak szavazzuk meg és koronát is adjunk a fejére? Fogadd el van akinek nem tetszik. Igenis hörcsögfejű. :D
2015. jan. 20. 16:20
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

Ez a lány te vagy?

Egyébként nagyon szép, de én biztos hogy nem mennék oda hozzá mivel az ilyen lányoknak (ált) páwa vagy pénzes pasi kell. Ezért nem is strapálnám magam mivel tudom hogy nem sok esélyem lenne.

2015. jan. 20. 16:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Hörcsög ábrázatú:DDD

Teste jo.

2015. jan. 20. 16:56
 24/28 anonim válasza:

A szépség egy eléggé elvont fogalom.

Így elég jól néz ki, de smink és egyebek nélkül...

2015. jan. 20. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
Nyugi, nincs horcsog fejed nem ertem hogy ezt miert mondjak, teljesen rendben levo aranyos csaj vagy.
2015. jan. 20. 17:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Alakra jól néz ki, fejre átlagos. Viszont az egész csaj annyira tucat, kimegyek az utcára és 5 perc alatt 20 ilyen jön velem szembe.
2015. jan. 20. 17:31
 27/28 anonim ***** válasza:
ezek szerint én rohadtul igénytelen vagyok, mert szerintem nagyon csinos lány! a teste ku*rvajó, szép mosoly, csinos pofi, csajos stílus! plusz ez a típusú barna haj rohadtul a gyengém (L).
2015. jan. 20. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:

minden sarkon áll egy ilyen plázacica

kell a kutyának csont helyett

https://www.youtube.com/watch?v=fa1teEixXBc

2015. jan. 20. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!