Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Ez ciki szerintetek?
Azért szidnak,mert olyan kérdéseket irtok ki,amiket nem nekünk kell eldönteni,hanem a kérdezőnek..Amit Te tettél most fel,szintén ilyen...Nem értem miért tőlünk kérdezed??
Miért akarsz kiszeretni belőle? Nem érzed hogy lenne nála esélyed vagy mi? Vagy miért nem próbálkozol be nála..
Köszönöm mindenkinek!:)
Csak kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy mit gondoltok erről..:) Hát, bepróbálkoztam nála, de ő csak rám mosolygott meg ilyenek..szerintem nem mer közeledni..:))
nekem is van ilyen ismerősöm, aki 12 éves volt, a barátja meg 18 amikor összejöttek, és 3 éve együtt vannak! Sok sikert, én szurkolok!
Am csak arra figyelj, hogy neked 19 évesen már vannak igényeid, szükségleteid, ő meg csak 13, és neki még várnia kellene ezzel, de ez persze rajtatok múlik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!