Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az hogy ha el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ha el megyek setalni egyedul mindenki engem bamul az utcan, olyan zavarba vagyok olyankor?

Figyelt kérdés
Nem ertem..faluban lakok..szeretek egyedul setalni:)
2015. jan. 19. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok maganyos, es bizom magamban
2015. jan. 19. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Sándorné! Nagyon erős ilyeneket mondani, hogy társtalan. Elhiszem, hogy maga csak valami bölcsességet szeretett volna megosztani velünk, csak nem jókor, jó helyen.

Egyébként mindenkit bámulnak, ha egyedül van, ha nem. Ez ilyen emberi tulajdonság.

2015. jan. 19. 19:06
 13/14 A kérdező kommentje:
De milyen rossz..foleg ha menszesz is van><
2015. jan. 19. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztos szép lány vagy. Azt máshol is megnézik, falun meg főleg.

Na meg tényleg, a pletykafészkeknek mindent tudni kell.

2015. jan. 19. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!