Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszek neki? Vagy nem is bír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki? Vagy nem is bír engem? Vagy csak egy egyszerű barát vagyok számára?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik. De én csak régebben tetszettem neki, most azt mondta nekem, hogy már nem igazán tetszek neki.

Egyszer volt egy kis félreértésünk és sms-eztünk, akkor azt írta, hogy ő nem akar velem rosszba lenni meg hasonlók. Tök aranyos volt. De van, hogy tök bunkó. Pl.: msn-en köszönés nélkül el megy vagy leráz valami hülyeséggel. De van, hogy olyan aranyos velem, hogy el lehet tőle ájulni.

És akkor most mi van? Nem bírja a fejem? Vagy tetszek neki...vagy talán ez túlzás? Vagy lehet hogy csak egy egyszerű barát vagyok neki?

2010. febr. 7. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta hogy nem tetszel neki, akkor biztos azért mert már nem tetszel neki vagy valaki más tetszik neki.Mennyi idősek vagytok?

L18

2010. febr. 7. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem még ő se tudja mit akar..:P
2010. febr. 7. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy nem tetszel neki, vagy kattant (bocs :)), vagy egyszerűen csak "fogást" keres rajtad, vagyis tesztel, hogy mi az ami komolyabb érzelmi reakciót vált ki belőled.

Nem kell ezen kiakadni, ti lányok ugyanezt csináljátok velünk. :D

2010. febr. 7. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Én 13 éves vagyok a fiú pedig 15.

=)

2010. febr. 7. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

16:39-es vagyok. Ok mindent értek :)

15 éves srácokat nem lehet még komolyan venni, fiatalabb vagy nála, de lehet, hogy még hozzád képest is komolytalan, mert a lányok előbb érnek. Ne vedd től komolyan...

2010. febr. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!