Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól be mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól be mindenki, hogy 20 éves nokent ki akarom élni magam a sok csalódás miatt? Miert akkora baj, hogy bulizni, pasizni akarok meg, hogy kiprobalnam az egyejszakast?

Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert ahogy te is, másik is azt csinálnak amit akarnak. Ha beszólnak akkor beszólnak.
2015. jan. 18. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért hirdeted? Ha nem tudnának róla, nem szólnának be.

Ti meg nem unjátok még ezt a ribizli szöveget? Bármelyikőtök bármikor bármiféle erkölcsi fenntartás nélkül belemennétek egy egyéjszakásba egy nektek picit is tetsző lánnyal.

2015. jan. 18. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de nem olvastam itt olyat, hogy a kérdező minden nap ezt csinálná...Egyébként érdekes, hogy az emberek mennyire el tudják ítélni a másikat. De abba nem gondolnak bele, hogy mi lenne, ha ugyanolyan helyzetben lennének. 20 évesen márpedig tapasztalatszerzésre igenis szükség van. Ennyi idősen még "élni" kell ahhoz, hogy később már elég felelősséggel és tapasztalattal tudj belevágni a családalapításba stb... Nyugodtan pasizz, egy pár egyéjszakás is belefér. Szerintem abban sincs semmi rossz, ha az embernek van egy úgymond szexpartnere, de semmi komoly. Mert ugye szükségletei minden embernek van. Ne foglalkozz mások véleményével. Csináld, ami jól esik. Csak nehogy 30 évesen egy túlságosan kiélt nő legyél! :) Szóval csak okosan! :D
2015. febr. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!