Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melindatizennégy kérdése:
Szeretnék segítséget kérni. Beleszerettem a legjobb barátnőm öccsébe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly a nyáriszünetben öt napot töltöttem a legjobb barátnőméknél. Sokat beszélgettem az öccsével, aki nagyon kedves volt velem. A nővére folyton azzal szívatott minket , hogy biztos szerelmesek vagyunk egymásba. Akkor ezt tagadtam mind a barátnőm előtt,mind magam előtt. Az öccsével azóta is jóban vagyok. Viszont én már nem csak barátként tekintek rá. Mit tegyek?2015. jan. 18. 09:14
31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hogy érjem el, hogy szerelmes legyen belém?
2015. márc. 2. 15:14
32/35 anonim válasza:
Mosolyogj rá sokat,beszélgess vele,célozgass ilyenekkel..
33/35 A kérdező kommentje:
Ma az utolsó szünetben megkérdezte, hogy egyedül megyek-e haza. É n mondtam hogy igen, mire ő rákérdezett hogy kikísérem-e az állomásra. Megkérdeztem hogy szeretné-e mire ő azt mondta hogy igen így én is igent mondtam. Szerintetek ez jelent valamit?
2015. márc. 5. 14:33
35/35 anonim válasza:
Ne foglalkozz a huhogókkal, érettebbnek tűnsz érzelmileg, mint azok a válaszadók, akiknek a szerelem a szexszel kezdődik. Szerintem bejössz a srácnak, csak ez a szitu a barátnőddel neki még cikisebb. Főleg, hogy még idősebb is vagy. valószínűleg el se meri hinni, hogy tetszhet neked. Szerintem Légy kedves és türelmes vele, de várd meg amíg ő kezdeményez, hadd legyen ő a férfi, még akkor is ha csak most tanulja, hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!