Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melindatizennégy kérdése:

Szeretnék segítséget kérni. Beleszerettem a legjobb barátnőm öccsébe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly a nyáriszünetben öt napot töltöttem a legjobb barátnőméknél. Sokat beszélgettem az öccsével, aki nagyon kedves volt velem. A nővére folyton azzal szívatott minket , hogy biztos szerelmesek vagyunk egymásba. Akkor ezt tagadtam mind a barátnőm előtt,mind magam előtt. Az öccsével azóta is jóban vagyok. Viszont én már nem csak barátként tekintek rá. Mit tegyek?

2015. jan. 18. 09:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Ön nyert!

Légy boldog!

Ennyi a titok! :D

Használd ki, hogy van szerelem!

Szerintem a srác oda lesz érted! ;)

Nem kell parázni szivi!

Mint a kaparós sorsjegy!

Csak a kellő pillanatot várd meg!

2015. febr. 5. 14:36
 22/35 anonim ***** válasza:
71%

szia:) végigolvastam a válaszokat... Ne foglalkozz velük:)

Normális válasz: szerintem még ne mndd el se a barátnődnek, se a fiunak. Várj még. Lassan közeledj, es varj hogy ö veszi-e a lapot. Es h ö mit lép. Az is lehet, h idövel elmulik. Ne érdekeljn, ha mások lehülyéznek, mert ilyen az emberi természet. Kiszámíthatatlan:) hajrá. En drukkolok:)

2015. febr. 5. 14:53
 23/35 anonim ***** válasza:

Miért hiszi mindenki azt, hogy a szerelem a szexről szól?

Egyébként egy 12 éves srác már bőven ivarérett, de ez annyira mellékes.

Ha jól kijöttél vele, és tényleg kedveled, és úgy érzed ez kölcsönös, akkor hajts rá.

Mi lesz a barátnőddel? Semmi. A barátságotok emiatt nem kel, hogy változzon.

2015. febr. 5. 15:15
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Hogy közeledjek felé?
2015. febr. 8. 22:15
 25/35 anonim ***** válasza:

szia:) #22 vagyok. Szerintem legyél vele kedves(ne tularadoan:), meg probalj sokat mosolyogni.Bizz magadban. Bar abban igazuk volt az elottem szoloknak, h 12 evesen sok srác még kolyok. Ö milyen? Ezen nagyon sok múlik:)

Várom válaszod:)

2015. febr. 9. 10:04
 26/35 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm válaszod. Nos, mindig nagyon kedves velem. Jól ellehet beszélgetni vele komoly témákról is. Néha jobb ötletei, tanácsai vannak mint a nővérének. Ha eggyütt elmegyünk valahova úgy hogy ott a nővére és öccse is akkor is inkább velem foglalkozik. Szerintetek lehet, hogy ő is érez irántam valamit.?
2015. febr. 9. 14:55
 27/35 anonim ***** válasza:
#22 vagyok megint: szoval. Lehet, de szerintem közel sem biztos. Meg varnod kéne. Még a végen megijesztened. Az mar biztos, h jol erzi magat veled:) valszinuleg kedvel. Es ez egy jo kezded:)
2015. febr. 10. 09:01
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged. Remélem neked van igazad és tényleg kedvel.
2015. febr. 10. 15:36
 29/35 marcsyYYYKAAA válasza:
Sztem mond el neki . Hivd el valahova ahol nyugisabb környezetben megbirjàtok beszni! Ês ha jol megy minden csak grat hajràa
2015. febr. 20. 20:24
 30/35 anonim ***** válasza:

Mit kell leszólni a kérdezőt?? Sokkal hulladékabb emberek írnak ki ide,hülyébbnél hülyébb kérdéseket , ott meg nem ugattok ennyire. Meg tetszett neki a kiscsávó. És?? Mi van akkor? Ilyeneket írtok,hogy pedofil? Hogy lehetne pedofil? Szerintem a legtöbbünk szüleinél is meg van általában 2 év korkülönbség,akkor ők is pedofilok voltak mikor összejöttek vagy mi van veletek??

Kérdező,szerintem érd el a kisgyereknél,hogy ő legyen beléd szerelmes,és a megfelelő pillantaban meg kérdezz rá,hogy szerelmes-e beléd és kész, a többi majd alakul.

2015. márc. 1. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!