Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék segítséget kérni. Beleszerettem a legjobb barátnőm öccsébe. Mit tegyek?
Gratulálok!
Ön nyert!
Légy boldog!
Ennyi a titok! :D
Használd ki, hogy van szerelem!
Szerintem a srác oda lesz érted! ;)
Nem kell parázni szivi!
Mint a kaparós sorsjegy!
Csak a kellő pillanatot várd meg!
szia:) végigolvastam a válaszokat... Ne foglalkozz velük:)
Normális válasz: szerintem még ne mndd el se a barátnődnek, se a fiunak. Várj még. Lassan közeledj, es varj hogy ö veszi-e a lapot. Es h ö mit lép. Az is lehet, h idövel elmulik. Ne érdekeljn, ha mások lehülyéznek, mert ilyen az emberi természet. Kiszámíthatatlan:) hajrá. En drukkolok:)
Miért hiszi mindenki azt, hogy a szerelem a szexről szól?
Egyébként egy 12 éves srác már bőven ivarérett, de ez annyira mellékes.
Ha jól kijöttél vele, és tényleg kedveled, és úgy érzed ez kölcsönös, akkor hajts rá.
Mi lesz a barátnőddel? Semmi. A barátságotok emiatt nem kel, hogy változzon.
szia:) #22 vagyok. Szerintem legyél vele kedves(ne tularadoan:), meg probalj sokat mosolyogni.Bizz magadban. Bar abban igazuk volt az elottem szoloknak, h 12 evesen sok srác még kolyok. Ö milyen? Ezen nagyon sok múlik:)
Várom válaszod:)
Mit kell leszólni a kérdezőt?? Sokkal hulladékabb emberek írnak ki ide,hülyébbnél hülyébb kérdéseket , ott meg nem ugattok ennyire. Meg tetszett neki a kiscsávó. És?? Mi van akkor? Ilyeneket írtok,hogy pedofil? Hogy lehetne pedofil? Szerintem a legtöbbünk szüleinél is meg van általában 2 év korkülönbség,akkor ők is pedofilok voltak mikor összejöttek vagy mi van veletek??
Kérdező,szerintem érd el a kisgyereknél,hogy ő legyen beléd szerelmes,és a megfelelő pillantaban meg kérdezz rá,hogy szerelmes-e beléd és kész, a többi majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!