Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melindatizennégy kérdése:

Szeretnék segítséget kérni. Beleszerettem a legjobb barátnőm öccsébe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly a nyáriszünetben öt napot töltöttem a legjobb barátnőméknél. Sokat beszélgettem az öccsével, aki nagyon kedves volt velem. A nővére folyton azzal szívatott minket , hogy biztos szerelmesek vagyunk egymásba. Akkor ezt tagadtam mind a barátnőm előtt,mind magam előtt. Az öccsével azóta is jóban vagyok. Viszont én már nem csak barátként tekintek rá. Mit tegyek?

2015. jan. 18. 09:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nem pontositottad, de te 14 f12 éves? Ha nem csak barátként akkor miként tekintesz rá? Ird csak le!
2015. jan. 18. 09:47
 12/35 A kérdező kommentje:
Én 14 vagyok ő pedig 12 éves. És nem csak barátként tekintek rá, mert azt hiszem szerelmes vagyok belé.
2015. jan. 18. 10:00
 13/35 anonim ***** válasza:
17%
Kérem fogalmazd már meg, hogy MIKÉNT (????) tekintesz rá? Te 14 évesen biologiailag már gyakorlatilag szülöképes koru nö vagy. Ö pedig (még ha fel is áll neki, méreteitöl függetlenül) még nem alkalmas a megtermékenyitésedre. Vagyis itt szerelemröl szo sem lehet. MIKÉNT tekintesz rá? Játékkutyádként? Plüssmaciként amivel jo elaludni?
2015. jan. 18. 10:15
 14/35 A kérdező kommentje:
Az hogy szerelmes vagyok belé még nem jelenti azt , hogy holnap már lefekszek vele. Nem vagyok k**** hogy 14 évesen elveszítsem a szüzességem. Tudod én ezt fontosnak érzem.
2015. jan. 18. 10:29
 15/35 anonim ***** válasza:
57%

Hát de mit...

Inkább nem kötök bele.

2015. jan. 18. 10:42
 16/35 anonim ***** válasza:
37%
Az, hogy kivel, mikor fogsz majd lefeküdni, a te dolgod és itt teljesen lényegtelen. Én csak arra hivtam fel a figyelmedet, hogy ez igazábol NEM SZERELMI kapcsolat. Ugyanugy ahogy' egy plüssmacit sem szerethetsz szerelemmel!!!! Fel tudod fogni?
2015. jan. 18. 10:47
 17/35 A kérdező kommentje:
Egy szerelmi kapcsolat nem a testiségen hanem az érzelmeken alapul.
2015. jan. 18. 10:55
 18/35 anonim ***** válasza:
26%
Már ne is haragudj de 14 éveshez viszonyitva eléggé elmaradott vagy. Szeresd csak nyugodtan a hitalovadat!
2015. jan. 18. 11:02
 19/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy elmaradott vagyok, de nekem legalább fontosak az érzelmek nem úgy mint màsoknak. És örülnék a normális válaszoknak.
2015. jan. 18. 11:18
 20/35 anonim ***** válasza:
37%
Töröld ki a fejedből, ha 12 éves, gondolj rá gyerekként, és szeresd gyerekként, egyébként biztos,hogy csak úgy szereted, egy gyerekbe nem lehet valaki szerelmes. Erről ne beszélj senkinek, se a barátnődnek, a gyereknek meg pláne ne!!
2015. jan. 19. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!