Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rajtam kívül olyanok akiknek annyira kisiklott az életük, hogy már eszük ágában sincs párt keresni?
Figyelt kérdés
Még akkor sem kellene senki ha nálam kezdeményeznének, inkább egyedül folytatom a szenvedést.2015. jan. 17. 18:05
11/13 anonim válasza:
Az a Te nagy bajod kedves 4-es hogy nem ismersz engem! :)
12/13 anonim válasza:
Biztos nem egy akad.én se látom már túl sok értelmét a dolognak, 16 éves koromban gyógyíthatatlan betegség lett diagnosztizálva. A legszebb az, hogy ha kapásból normális gyógyszerrel kezelnek akkor nem is lett volna vészes, de sajnos ilyet ne várjunk ebben az országban... Mire végigpróbáltak minden sz@rt, totál szét lett cseszve az egész testem, immurrendszerem, így már nagyon nincs is értelme a dolognak, számomra is csak szenvedés az élet, szóval nem vagy egyedül.
13/13 anonim válasza:
Eléggé vakvágányon haladok (méghogy haladok, egy helyben állok régóta), de ettől még nagyon szeretnék barátnőt. Ha valaki tetszik nekem és kezdeményezne, nem utasítanám vissza. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!