Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai fiataloknak nehéz párt találni? Miért?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 22:14
1/12 anonim válasza:
Most be megyek, oszt megölöm a polgármestert...MI VAN
2/12 anonim válasza:
IGEN
a választ sajnos nem tudom.
3/12 anonim válasza:
Ne is mondd!
Orultem volna ha ezelott 20 evvel szuletek de tenyleg.. :(
4/12 anonim válasza:
nehéz, ez az egyik legnehezebb dolog
6/12 anonim válasza:
Szerintem régen sem lehetett könnyebb.
7/12 anonim válasza:
Szerinted? Ha itt olyan kérdésekkel találkozunk, hogy hogyan hívjam el randira, meg hogyan mondjam meg neki hogy tetszik, stb stb... Akkor ebből mire lehet következtetni?
Nem, nem arra, hogy nehéz, hanem arra hogy marha könnyű, csak hülyék az emberek...
8/12 anonim válasza:
irreálisak a nők elvárásai+beképzeltek
9/12 A kérdező kommentje:
NewFree, azért ezen az oldalon kívül is létezik világ és az itt lévő emberek nem valószínű, hogy reprezentatív mintát szolgáltatnak az emberiségből.
2014. dec. 27. 22:20
10/12 anonim válasza:
Felszínesség miatt, amit a média okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!