Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? :S:S

Figyelt kérdés
Január 4-én volt az utolsó menzeszem első napja. Már meg kellett volna jönnie. Általában pontos. Mindig használtunk óvszert, utána ellenőrizte is a párom,hogy nem-e volt hibás... és sosem volt.Egyetlen egyszer csináltuk óvszer nélkül, de előtte lerendeztem Őt szájjal.Egy csepp sem maradt benne.Szinte 100%. Kérlek segítsetek! Hülye kommentelők kíméljenek pls. Köszönöm
2010. febr. 7. 09:43
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:
Én vagyok az előző is,nem görcsöl a hasad?Hányinger?Ha terhes lennél szerintem már jelentkeznének ezek a tünetek...amúgy én is igy vagyok mint te csak 17 vok és én épp a 28 nap közepébe csinátam,úgyhogy nem vagy egyedűl!!!
2010. febr. 7. 17:53
 52/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Jó tudni. Nem has nem görcsöl,hányinger nincs,ugyanúgy érzek minden szagot,nem émelygek tőlük, a cicim ugyan fáj... de az szokott egy húzosabb tesióra után,vagy menzesz előtt. Bimbók továbbra is halványrózsaszínűek nem sötétedtek be..nem érzem h feszülne a mellem. A hasfalam ugyan kemény...de valószínüleg a sok püföléstől :/ Kínomban már nem tudok mit csinálni. Hát 26-án csináltuk.... 11-12 nap alatt már jelentkeznek a tünetek? Barátnőmmel számolgattunk...elvileg 18-án volt peteérésem... szóval talán már kisebb az esély nem...már csak azzal is ,meg h nem élvezett belém...és elvileg üres volt a tár. Istenem,tudom,hogy eszméletlenül hülye voltam,de tanultam a leckéből..sajnos még mindig nem jött meg. Próbálok nem stresszelni,mert az is befolyásolja... Csütörtökig várok...utána veszek 2 tesztet. :S és várom az eredményt
2010. febr. 7. 18:09
 53/58 bumbi02 ***** válasza:
igazság szerint ilyenkor talán érdemesebb másnap egy72órásért elmenni, a teszttl már ugyis csak annyit fogsz megtudni hogy kell-e abortusz vagy sem...tudom hogy a 72órás nagy hormonbomba, de inkább legyél rosszul 1 max 2 hónapot, mint hogy 16 évesen szülj..
2010. febr. 7. 18:36
 54/58 A kérdező kommentje:
de a 72órán már régesrég túlvagyok ....
2010. febr. 7. 18:55
 55/58 A kérdező kommentje:

nincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBabanincsBaba

Ma reggelre megjött...de még hogy... nem csinálok tesztet,szerintem felesleges. Ilyen intenzitású menzesznél szerintem fix,hogy nem vagyok állapotos.

2010. febr. 8. 05:59
 56/58 anonim válasza:
Jaj,de jó örülök!!!Máskor vigyázz magadra,mert nekünk kell vigyázni,mert mi kötjük be többel...na pux
2010. febr. 8. 14:33
 57/58 anonim ***** válasza:
Na akkor legközelebb óvatosan a faasszal, mert ilyenre képes :D:D:D
2010. febr. 8. 17:06
 58/58 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen utólag minden kedves bíztatást. :):) vigyázok... hát na...olyan mint egy varázspálca...sőt gonoszabb :D:D
2010. febr. 8. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!