Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? :S:S

Figyelt kérdés
Január 4-én volt az utolsó menzeszem első napja. Már meg kellett volna jönnie. Általában pontos. Mindig használtunk óvszert, utána ellenőrizte is a párom,hogy nem-e volt hibás... és sosem volt.Egyetlen egyszer csináltuk óvszer nélkül, de előtte lerendeztem Őt szájjal.Egy csepp sem maradt benne.Szinte 100%. Kérlek segítsetek! Hülye kommentelők kíméljenek pls. Köszönöm
2010. febr. 7. 09:43
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

16 éves anyuka..

Jól hangzik.

Büszke lehet rád anyukád.. És te is magadra...

legalább megtartanád ha terhes vagy??

2010. febr. 7. 11:20
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

11:10 es vagyok. Ha nem most akkor 10 év múlva.

Ne parázz a dolgon, aki idejár, mindenki csak találgat. Csinálsz tesztet, ha az pozitív akkor van min gondolkodni, addig lazíts.

2010. febr. 7. 11:21
 23/58 A kérdező kommentje:
kizárt dolog.... lehet oltani bármi miatt... de nem tartanám meg... nem tarthatom meg... nem illik bele a jövőképembe
2010. febr. 7. 11:22
 24/58 A kérdező kommentje:
kedves 11:10 mondanám,hogy köszi...de nemtudok lazítani :(
2010. febr. 7. 11:23
 25/58 anonim ***** válasza:

NEm illik bele a jövőképedbe?... pff :D

VÉDEKEZNI KÉNE KISLÁNY!

2010. febr. 7. 11:24
 26/58 bumbi02 ***** válasza:
0%

nem illik bele a jövöképedbe ezért inkább megölsz egy gyereket? mert az abortusz az... aztán az se illik bele a jövöképedbe hogy elég nagy eséllyel abortusz miatt nem lehet majd gyereked? ...

ezért kéne előbb gondolkozni mint hogy lefekszel vkivel és hülyeségeket csinálsz...

jah és kérdésedre a válasz: igen lehetséges hogy terhes vagy... nem kivánom neked h az legyél mer elbaszná az életedet, de legalább tanulnál belöle

2010. febr. 7. 11:24
 27/58 A kérdező kommentje:
ezvan...lehet oltani mondom...nem a dicsőség falra kerül fel ez a kérdés az biztos... de nemtudok mit tenni... elgyengültünk mind a ketten... 10hónap alatt kb 120-140 aktus.... és ez a 2. ilyen...
2010. febr. 7. 11:29
 28/58 anonim ***** válasza:

Talán nem kéne úgy dugni mint a nyulak ;)

Szánalmas kis csitri, és még védekezni sem tud!

2010. febr. 7. 11:30
 29/58 A kérdező kommentje:

mint a nyulak...érdekes megfogalmazás... lehet,hogy Te így látod...

és tudok/tudunk védekezni... ezegyszer nem jött össze...

2010. febr. 7. 11:32
 30/58 anonim ***** válasza:
10 hónap alatt 120, az havi 12, az heti 3 , szerintem nem olyan sok. Főleg nem annyira, hogy a "mint a nyulak" kategóriába kerüljenek. Persze ettől még most butaságot csinált, csak nem értem miért, nem volt nálatok gumi? Ha már lerendezted szájjal, akkor minek kellett még egy menet? Miért nem rendezett le ő is téged szájjal?
2010. febr. 7. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!