Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? :S:S

Figyelt kérdés
Január 4-én volt az utolsó menzeszem első napja. Már meg kellett volna jönnie. Általában pontos. Mindig használtunk óvszert, utána ellenőrizte is a párom,hogy nem-e volt hibás... és sosem volt.Egyetlen egyszer csináltuk óvszer nélkül, de előtte lerendeztem Őt szájjal.Egy csepp sem maradt benne.Szinte 100%. Kérlek segítsetek! Hülye kommentelők kíméljenek pls. Köszönöm
2010. febr. 7. 09:43
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
ink számolj úgy h 8.5 fél hónap a tisztesség miatt...mert nem az első nap feküdtünk le... na de m1... azért köszönöm... és lehet ezért el lehet itélni mindenki a maga kedve szerint dönt... de az vesse rám az első követ aki még sosem gyengült el...
2010. febr. 7. 11:39
 32/58 anonim ***** válasza:
Még 8,5 hónappal számolva se jön ki heti 4-nél több alkalom, az szerintem teljesen átlagos, normális mennyiség.
2010. febr. 7. 11:46
 33/58 A kérdező kommentje:
köszönöm ,hogy Te legalább nem csezgetsz h 16 éves létemre stbstb... valamicskét javít a hozzáállásomon
2010. febr. 7. 11:47
 34/58 anonim ***** válasza:

"Egyetlen egyszer csináltuk óvszer nélkül, de előtte lerendeztem"

Ezzel olyan 10-20%-kal csökkentetted az esélyt.

Kislány, mit csináltál te biológia órán???

Vegyél tesztet, és néhány nap múlva próbáld ki. Addig meg imádkozz, és legközelebb - rendezés ide vagy oda - használjatok gumit!

2010. febr. 7. 12:08
 35/58 anonim ***** válasza:
Nincs mit, szerintem tanultál az esetből, ha meg mégse, akkor úgyse mennék semmire cseszegetéssel se. De szerintem tanultál belőle, legközelebb inkább ne csináljátok,ha nem tudtok gumit húzni.
2010. febr. 7. 12:26
 36/58 A kérdező kommentje:
120%ra mondhatom,hogy így lesz... csak most ne legyen baba :/
2010. febr. 7. 12:39
 37/58 bumbi02 ***** válasza:
akkor én vetem az első követ mer én mindig tudtam eddig védekezni h ha nem akkor meg sefordult a fejünkben hogy ne védekezzünk... ennek ellenére szurkolok h ne legyél terhes mer az elbaszná az egész életed még ilyen fiatalon...
2010. febr. 7. 13:11
 38/58 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 7. 13:25
 39/58 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett...
2010. febr. 7. 13:57
 40/58 anonim ***** válasza:

Reggeli vizeletből csinálj tesztet. Ha terhes vagy, elvileg már kimutatja (Amikor nem jön meg, egy nappal utána már mutatják a kevésbé érzékeny tesztek is).

Egyébként igen, lehetsz terhes, mivel lehetett előváladék. Nem kevesen estek már teherbe tőle, bár (ebben nem vagyok biztos), állítólag a férfi izgalmi szintjétől is függ, hogy van-e, és ha van, mennyi spermium kerül bele. De tényleg itt csak találgatunk. Idegeskedés helyett menj, vegyél egy tesztet, 400-500 Ft-ért is vannak jó minőségűek. (Gyógyszertár, drogéria)

Nekem volt, hogy aludni se bírtam az idegességtől (hasonló eset...), és 10 napot késett emiatt. Nem éri meg, tényleg.

Egyébként ha terhes vagy, muszáj lesz megbeszélned a szüleiddel, mivel kiskorú vagy. Tényleg nem okoskodni akarok, mert ez a te döntésed, de az abortusz biztosan nem a legjobb megoldás. Ha nem is azonnal, de 20-30 év múlva biztosan olyan bűntudatod lesz, hogy soha az életben nem bocsátod meg magadnak, hogy megölted a saját gyerekedet. Nem vicc.

2010. febr. 7. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!