Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik stílust szeretitek?
Figyelt kérdés
Fiúk!Melyik stílust részesítitek előnyben,ha a lány alapból kedves és normális?
- Magassarkú,csini ruha kissé plázacicás beütéssel.
- Deszkás ciő,lógó ülepű nadrág,nagy kapucnis pulcsik.
- Converse tornacipő,csőnadrág.
2010. febr. 6. 22:32
12/26 anonim válasza:
Ezek közül egyikbe se sorolnám magam, eléggé sarkított, hogy te csak ezt a 3kategóriát látod...
13/26 anonim válasza:
Bocs, de valahogy egyik sem az esetem.
19F
14/26 anonim válasza:
A 4. verzsön. Díszmagyar acélbetkós bakanccsal.
15/26 anonim válasza:
Különben meg az a lényeg, hogy a lánynak mi áll jól. Egy 70 kilos 160cm magas lánynak nem hiszem, hogy jól állna az első, vagy az utolsó...De így belegondolva a második sem... Tehát kedves kérdező, nem jól van feltéve a kérdés. Esetleg linkelhetnél egy képet (gondolom a 3közül a 3. a te stílusod:)), amin nem látszik a fejed/arcod, és meg tudnánk mondani, h jól áll-e, vagy sem. 22:48-as voltam.
18/26 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy csak a "vérmagyarok" hordanak acélbetétest?
19/26 anonim válasza:
Mikor hogy.Alkalomtól és a kedvemtől függ.
Vannak csini ruháim,de sportosak,lazák is.Van kényelmes sportcipőm(olyasmi fazonú,mint a converse,de nem az) és van egy magassarkúm is.Bár azt nem szeretem,mert elnyomja a kislábujjaimat,szóval majd tavasszal újat kell venni.No meg van topánka,meg papucs nyárra,tavaszra.
Ezeket szoktam variálni alkalomtól és a hangulatomtól függően:)
15/L
20/26 anonim válasza:
01.41-es! Te valamit nagyon félreolvastál. Felőlem ukrán, svéd, hottentotta is lehet az a lány. Lényeg, hogy ilyen vagy hasonló stílust preferálja. Van egy ismerősöm, Ő sokszor így van öltözve: hosszú, fekete, zsinórozott blézer?(a pontos nevét sajnos nam tudom), szűk farmer,bakancs. Egyszerűen szép, na :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!