Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik stílust szeretitek?
Fiúk!Melyik stílust részesítitek előnyben,ha a lány alapból kedves és normális?
- Magassarkú,csini ruha kissé plázacicás beütéssel.
- Deszkás ciő,lógó ülepű nadrág,nagy kapucnis pulcsik.
- Converse tornacipő,csőnadrág.
mindenből egy kicsit, tudjon alkalomhoz illően öltözni nem úgy h elmegyünk valami komolyabb helyre s oda is tornacipőbe jön
de ha nagyon választani kell akkor inkább az utolsó jön be nekem a "plazacicákat" valahogy kerülöm, elsőre mind beképzelt csajoknak tűnnek persze mindig van kivétel :)
Te melyik közvélemény kutató cégtől jöttél?
Nem nehéz kitalálni, hogy nagyjából 3 részre oszlik a tábor.
Üdv: Futurare
22.42-es vagyok. Én nekem nincsen konkrét ideálom, de ezt a 3 típust pont nem szeretem. Én az olyan lányokat szeretem, akik pl hétköznapokban farmert hordanak, vagy akármilyen nadrágot, de ne ezt a most divat csőnadrágot, mert mindenkin ez van. Na szóval csípőfarmert, valamilyen felsővel. de lehetőleg ne pakolja ki mindenét, mert engem ez taszít, valahogy nem vonz, hogy jobban megismerjem az ilyen típusú csajokat.
Amiket te felsoroltál, az a baj, hogy ezek konkrét stílusok. Én pedig nem szeretem az ilyen "éppen ez a divat, ezért ilyen vagyok" típusú csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!