Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit tennétek a helyemben, ha ilyen választás elé állítanának? Barát (nő) -Barátnő.
Van egy legjobb barátom (aki lányból van) és több, mint három éve nagyon jó a kapcsolatunk. Szinte mindennap beszélünk. Gyakran elmegyünk sétálni. Együtt szoktunk filmezni és sokszor csak beszélünk beszélünk (éjszakákat át) persze személyesen. De neten is sokat beszélünk.
A helyzet ott kezdődik, hogy nekem fél éve van barátnőm akivel nagyon jól megvagyunk. De most a barátom nagyon meglepett.
Bevallotta nekem, hogy valójában ő jobban szeret, mint egy barátot. (tehát, hogy szerelmes belém)
Szerencsére nem volt módunk végül ezt rendesen megbeszélni, de én meglepődtem. Sosem gondoltam volna, hogy többet érez irántam, mint barát. Egyszer igaz volt egy ilyen jellegű beszélgetésünk de akkor sem jutottunk el a végére. Pont ő miatta (most már tudom miért).
Ilyen helyzetben mit lehet tenni?!
Mindketten nagyon fontosak számomra!
Kicsit úgy érzem válaszút elé állítottak ezzel.
Ti mit tennétek?!
(A barátnőmmel sajnos jóval kevesebbet tudok találkozni, mint szeretnék, mert másik városban lakik és elég távol tőlem.)
Nem tudom mit tegyek. Lesokkolt a helyzet.
Valaki járt már hasonlóképpen?
Mit tennétek a helyemben?
21F
Érzel iránta valamit, mármint szerelmet? Ha igen, várj egy kicsit, míg feldolgozod. Ha még akkor sem vagy biztos abban, hogy a jelenlegi barátnődet kellene választanod, akkor bizony lehet, hogy nem is szereted annyira, és lehet, hogy a legjobb barátod megérdemelné.
Vagy még radikálisabb: Ki nélkül nem tudnád leélni az életed? Mert nem az a nagy ő, akivel letudod, hanem aki nélkül nem...
Én is hasonló helyzetben voltam kb egy éve..;S
Lehet hülyén hangzik de én azt csináltam
Egy hét...se több se kevesebb..
Azalatt mindkettővel ugyanúgy normálisan beszéltem és amelyik normálisabb volt velem azt választottam.
A másikat teljesen kizártam az életemből.
Én a te szituációdban tuti a barátot választanám és elválik h mi sül ki belőle..Gondolkodj el azon tudnál e vele élni?Tudnád e szeretni?Tetszik egyáltalán vagy csak azért haverkodsz vele h legyen egy barátod?mennyire bírod a személyiségét hasonlít e rád?
Akármelyik mellett döntesz ha rosszul sül el a barátodat el fogod sajnos veszíteni..szar helyzetben vagy tesó
Utóbbi vagyok a barátod válaszd!
Szerintem ne várd meg amíg vlki más elveszi tőled akkor már túl késő lesz hidd el bánni fogod egész életedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!