Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok! Bejönnek nektek a 14 év körüli vékony indielányok? =)
csak kiváncsi vagyok, h vajon előfordulhat e h tetszenék egy huszonéves srácnak. elég vékony vagyok mellesleg.
az indie meg aki nem tudja miaz járjon utána vagy nemtom xd
21:44 - ENNYI ott a pont:D ez a titok xd és a pasim huszonéves és több mint félév ugyhogy ennyit a ti nagy eszetekről, pff előítéletek. És ez is bizonyítja h nem pasizni jöttem, de nem akarok bizonygatni mind1.
Egyébként nem tudtam pontosan értelmezni, de remélem ezt nem negatívumként írtad :/ (utolso)
besz@rás XD és szerinted az dob valamit azon, hogy nem képes korabeli lányt összeszedni? mert szerintem nem :D ássa el magát a barátod :D
20/L
(és nem, nem féltékenykedek - mégis melyik felnőtt lánynak kellene olyan pasi, aki csak 14 éveseket tud meghódítani? XD - nekem van egy 23 éves barátom :D 5 éve )
ma 00:53 A kérdező értelmi szintjét nem ismerem, így ezen a téren nem is védtem meg. Viszont ha egyes embereket felnőttségi alapon kéne megközelíteni, akkor sok csaj még 25 évesen is gyereknek számítana.
ma 17:57 Nem perverzitás, ha valakinek bejönnek a fiatal csajok. Az idióta meg te vagy! A felsőbbrendűséget átvitt értelemben használtam te gyökér! A te színvonaladon viszont ezt nem fogod fel amint látom, minthogy azt sem hogy miről beszélek!
Nem értem hogy egyeseknek miért kézenfekvő, hogy csakis azért kell valakinek fiatal csaj mert a korosztályával nem boldogul.
Kösz utolsó. Totál igazad van.
És volt a barátomnak már 29 éves barátnője is. És nem feltétlen jobb az idősebb.
anyáááám...ezmiez a topic? mire volt jó?:D
kérdező: miért írtad ki ezt a kérdést? mit akartál megtudni azonkívül h bejönnek e a 20on éves srácoknak a vékony indielányok? azaz inkább úhykérdezem, h ezt miért akartad megtudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!