Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves srácok! Bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves srácok! Bejönnek nektek a 14 év körüli vékony indielányok? =)

Figyelt kérdés

csak kiváncsi vagyok, h vajon előfordulhat e h tetszenék egy huszonéves srácnak. elég vékony vagyok mellesleg.

az indie meg aki nem tudja miaz járjon utána vagy nemtom xd

2010. febr. 6. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
16%

Azok a szánalmas alakok, akik itt osztják az észt mindenféle ismeret nélkül, és lekezelően ítélkeznek, mintha ők lennének a megtestesült erkölcs és szentség.

Én 27 vagyok, fogalmam sincs mi az az indie vagy mi, de ha egy csaj jól néz ki, akkor mindegy hogy hány éves!

Ha egy 14 éves csajnak ilyenen jár az esze, akkor nyilván elég érett hozzá hogy érdekelje! (nem véletlenül ez a törvényi korhatár!)

Na és miért pont vékony? Az nem szempont hogy vékony! Az a jó ha nőies!

Mellesleg, ha nem lenne párom és bejönnék egy fiatal csajnak, akkor lesz@rnám, hogy pár, erkölcsileg magát felsőbbrendűnek érző tag mit mocskolódik!!!

Téged se érdekeljen csajszi! És ne is kérdezgesd a jónépet!

Nem vagyok vallásos, de a "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!"-t idevalónak tartom.

2010. febr. 9. 00:08
 32/64 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 00:08-as, és a hozzá hasonlóan a kérdezővel egyetértők!

Majdnem minden tinédzsernek "azon" jár az esze, egy értelmes ember azonban tudja, hogy ez nem az érettség jele, hanem a pubertásé...

Az, hogy a kérdező egy kissé- hogy is fogalmazzak- éretlen, "csitri", eléggé nyilvánvaló a modorából, és bölcsebb válaszoló "kollégáim" voltak olyan eszesek, és meglátták a szavak mögött lakozó "értelmet" (A gyengébbek kedvéért az idézőjelet azért tettem, mert az értelem ellentettjére célzok...)

Nem kell vallásosnak lenni, öregnek, konzervatívnak, ahhoz, hogy egy felnőtt ember levonja a tanulságot egy 14 éves gyerek szavaiból a gyermek személyiségét illetően.

Ha ezt nem vettétek volna észre a kommentjeiből, minden második szava oly mértékben hibás, hogy a nyelvtantanárom visszaadná a diplomáját, ha meglátná. Az alkalmazott trágár kifejezések mennyisége sem fejlett erkölcsi, és egyéb szellemi fejlettség tükre.

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy 20 éves férfi vegyészmérnök hallgató vagyok, és eszem ágában nem lenne egy ilyen fiatal lánnyal járni, de a modorából leszűrve még beszélgetni sem. Ahhoz még jópár évet kellene nőnie, nagyon sokat kultúrálódnia... Különben is, annyi kedves és aranyos 20 éves lány él ebben az országban.

Nyugodtan pontozzatok le!

2010. febr. 9. 00:53
 33/64 anonim ***** válasza:
39%
unn indie lány, még válaszolnom kell az e-mailedre:) Csak eddig nem volt időm, de majd most:) Am tetszik, h meg tudod védeni magad:D
2010. febr. 9. 14:34
 34/64 anonim ***** válasza:

00:53 for president!!! :D

20/L

2010. febr. 9. 14:47
 35/64 anonim ***** válasza:
73%
Na pont az ilyen perverz idiótáknak jönnek kapóra ezek a kiscsajok,mint te vagy.Senki nem felsőbbrendű nálad,te vagy színvonalon aluli.Gratulálok h 27évesen ennyi ész jutott...
2010. febr. 9. 17:57
 36/64 bumbi02 ***** válasza:
88%
de tudjátok... " a lányok előbb érnek" és olyan "menő" hogyha 20 éves pasijuk van... épp ezért nem értek egyet ezzel az állitással h a lányok előbb érnek....
2010. febr. 9. 18:48
 37/64 A kérdező kommentje:

Hahahahahaha : D

Tökjó h azt hiszitek, hogy olyat mondtok amit nem tudok, vagy nem tudom h tudjátok/gondoljátok. Igen lehet gyerekes az írásom, és? Mit várnak egyesek (?), ez nem egy magyar nyelvű központi felvételi (amit mellesleg most írtam és 45 lett 50-böl). Azért pont a HUSZONÉVESPASIK (direkt írtam egybe, haha) véleménye érdekel, mert 1. most itt kifejezetten pasi vélemény érdekel 2 kiváncsi vagyok a "nagyobbak" véleményére / ízlésére.

És tök mellesleg barátok is kérdezik néha egymástól h "szerinted jól nézek ki?" vagy stb. De mind1....én úgyis csak egy kis pisis 14 éves vagyok aki pasizni akar pont itt.... na iXDé.

nem, nem olvastam át, leszarom h tele van helyesírási hibákkal. mint már mondottam, ez nem egy dolgozat vagy akármi olyasmi.

2010. febr. 9. 20:14
 38/64 A kérdező kommentje:
eláruljak egy titkot? >:D
2010. febr. 9. 20:15
 39/64 anonim ***** válasza:
77%
senki sem kiváncsi rá(d) :P
2010. febr. 9. 21:14
 40/64 bumbi02 ***** válasza:
75%
am ez eléggé ront igy a megitéléseden hogy prbálod ki mosni magad h te nem is psit keresel csak barátot...
2010. febr. 9. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!