Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek a fiúnak vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek a fiúnak vagy a lánynak a dolga h kifizesse az esemény utáni tabit?!

Figyelt kérdés

Ki akarja fizettetni velem mert h ő van szarul miatta és hogy én akartam lefeküdni vele (nem mintha ő nem akart volna velem lol)... de sztem meg neki lenne a dolga mert ő lesz terhes ha nem veszi be!

Ez sztetek kinek a dolga? Mert én nem fizetem ki az tuti -.- Így is fizettem már elég dolgot.

2015. jan. 14. 20:23
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

ez vicc :DDDDD

remélem:''D

2015. jan. 14. 20:52
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. :DD Ostoba kisgyerekek... Szüleitek büszkék lehetnek rátok.
2015. jan. 14. 20:52
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egyéjszakás kalandom van, akkor is annak tudatában fekszem le, hogy annak lehetnek következményei.

Ez már nem a kisded kor, hogy csinálsz egy hülyeséget és anyu apu 2 hét múlva megbocsátja.

Ez itt a felnőtt élet! A szex felelősség, ha 1 éjszakáig szól, ha egy életen át. Ezért kell meggondolni, hogy kivel és hogyan.

És pótolni a faterral egy apa-fia beszélgetést, mert úgy látom te előbb leszel apa, mint felnőtt férfi.

A szex nemcsak arról szól, hogy bele ürítesz a nőbe. Ha egy ku:vával csinálod ott is van felelősség vállalás, de ott díj fejébe a nő gondoskodik róla. Ott sem lehet gumi nélkül kefélni égbe-világba!

2015. jan. 14. 20:56
 34/40 anonim ***** válasza:
17%

Én azt gondolom felesleges elítélni téged, hiszen egy fiatal gyerek vagy még, aki most tanulja, hogy az élet, hogy működik. Így feleslegesnek tartanám számon kérni rajtad, hogy miért nem viselkedtél felelősségteljesen. A felelősségvállalás ilyen korban ( gondolom 15-16 éves lehetsz ) nagyon ritka mivel nincs rá szükség. A szülők dolga, hogy a gyerek nagyobb problémáit megoldják, illetve, hogy felkészítsenek téged az életre.

Az más kérdés, hogy a szüleidnek, ugyanúgy fel kellet volna világosítaniuk-e téren. Mert sajnos enélkül nagy problémáknak lehetsz részese. Amikor én is ennyi idős voltam én sem bírtam a gumit. Én is hoztam pár rossz döntést (megszakítás+ pharmatex) de sajnos nem működött. Szerencsére nem lett komolyabb baj az egészből de abban az 1-2 hétben megtanultam, hogy felelősségteljesebbnek kell lennem ilyen téren.

Mellesleg a tabletta azért kell, hogy közös legyen, mert ahogy írtad mindketten akartátok, így nyilván mindkettőtök érdeke, hogy ezt megoldjátok. Azt meg elég nevetségesnek tartom, hogy egyesek, itt a pénzzel dobálóznak ismerve a Magyar helyzetet. Továbbá egy 15 éves fiúnak miből lenne pénze a szüleitől nyilván alap esetben.

Én továbbá nem értek egyet a gyógyszerszedéssel kapcsolatban felmerült problémákkal. Miszerint káros meg veszélyes stb. Nyilván van 1-2 nő akinek komoly kárt tehet a szervezetében, de a mai fogamzásgátlók már minimális hatást fejtenek ki a hormonháztartásra így nagy differenciát nem okoznak (aki nem hiszi kérdezze nőgyógyászát). Továbbá nem véletlenül végeznek teszteket, hogy megállapítsák az optimális gyógyszerösszetételt.

Végül annyit, ha nem tudjátok megbeszélni a gyógyszer dolgot. Akkor marad neked a gumi nincs más opció ha nem szeretnél ideje korán apuka lenni. Személy szerint az ultra thin óvszereket ajánlanám neked mivel azok kevésbé csökkentik az élvezeti faktort.

2015. jan. 14. 21:00
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts ezzel a szerencsétlen lánnyal, ha már neki nincs annyi esze, hogy elzavarjon téged a ferdébe...
2015. jan. 14. 21:15
 36/40 Szergej55 ***** válasza:
Az ilyen ne kúrjon!
2015. jan. 14. 21:15
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

,,így is fizettem már elég dolgot"

,, 2 hete vagyunk együtt"

2 hét alatt tyű,de sok mindent fizethettél! 2 sajtburger menüt?

Amúgy meg te hívod meg valahova akkor úgy hívd meg,hogy nem várod el,hogy ő fizessen!

Ja és kell papolni az apasagrol, mert attòl hogy két hete vagytok egyutt ,de okosan felcsinálod, ha tetszik ha nem,apa leszel!

Nen te döntöd el,hogy akarod e vagy sem,ha mégis terhes lesz és nem veteti el.

De isten óvja szerencsetlen lànyt egy ilyen embertől! Majd a gyerekednek is felhánytirgatnád hogy hány happy mealt vettél már neki.

Jobb lett volna,ha téged is elvetetnek

2015. jan. 14. 21:18
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lesz terhes, 17 évesek vunk szal kizárt h bevállalja"

Egy volt gimis osztálytársam érettségi előtt két hónappal szült. A barátja még csak 17 éves volt. A srác is azt hitte, hogy 18 évesen úgysem vállalja, hogy megszüli, inkább az abortusz. A lány ki volt borulva, ő sem akarta a babát, de azt mondta, hogy miután meglátta a nagy felbontású ultrahangon a magzatot 7 hetesen, és hallotta a szívverését, képtelen lett volna máshogy dönteni az életéről, mint ahogy végül döntött.

Azon, hogy te is felelős vagy a biztonságos védekezésért, semmit nem változtat, hogy két hete vagy két éve vagytok együtt.

2015. jan. 14. 21:31
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A mai tinik valamiért azt hiszik, abortuszra járni olyan, mint leugrani a sarki közértbe tejért. Miért? Ez hatalmas döntés és felelősség, nem kicsi kockázattal. Ha valaki szereti a partnerét, miért akarja kitenni ilyennek? miért ne inkább megelőzi? Nem bírom felfogni.
2015. jan. 15. 08:26
 40/40 anonim ***** válasza:
Én már ott kivágtalak volna, hogy kijelented, hogy nincs gumi menjek gyógyszert iratni. Ilyen pasival, aki csak szájhősködik ahelyett, hogy leülnénk és megbeszélnénk a védekezést. Ilyennel én le nem feküdtem volna az fix. Hormonokkal is ő csessze szét magát, de gondolom abba se szálltál volna be, most meg még ezzel is ő vesződjön, mert képtelen vagy gumit húzni a farkadra.Csak megsúgom, hogy a gyerektartás sokkal drágább mulatság és azt fizetheted, mint a katonatiszt. Huh, remélem az élet megkímél az ilyen idiótáktól, amilyen te vagy...
2015. febr. 21. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!