Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek a fiúnak vagy a lánynak a dolga h kifizesse az esemény utáni tabit?!
Ki akarja fizettetni velem mert h ő van szarul miatta és hogy én akartam lefeküdni vele (nem mintha ő nem akart volna velem lol)... de sztem meg neki lenne a dolga mert ő lesz terhes ha nem veszi be!
Ez sztetek kinek a dolga? Mert én nem fizetem ki az tuti -.- Így is fizettem már elég dolgot.
Ha csak egyéjszakás kalandom van, akkor is annak tudatában fekszem le, hogy annak lehetnek következményei.
Ez már nem a kisded kor, hogy csinálsz egy hülyeséget és anyu apu 2 hét múlva megbocsátja.
Ez itt a felnőtt élet! A szex felelősség, ha 1 éjszakáig szól, ha egy életen át. Ezért kell meggondolni, hogy kivel és hogyan.
És pótolni a faterral egy apa-fia beszélgetést, mert úgy látom te előbb leszel apa, mint felnőtt férfi.
A szex nemcsak arról szól, hogy bele ürítesz a nőbe. Ha egy ku:vával csinálod ott is van felelősség vállalás, de ott díj fejébe a nő gondoskodik róla. Ott sem lehet gumi nélkül kefélni égbe-világba!
Én azt gondolom felesleges elítélni téged, hiszen egy fiatal gyerek vagy még, aki most tanulja, hogy az élet, hogy működik. Így feleslegesnek tartanám számon kérni rajtad, hogy miért nem viselkedtél felelősségteljesen. A felelősségvállalás ilyen korban ( gondolom 15-16 éves lehetsz ) nagyon ritka mivel nincs rá szükség. A szülők dolga, hogy a gyerek nagyobb problémáit megoldják, illetve, hogy felkészítsenek téged az életre.
Az más kérdés, hogy a szüleidnek, ugyanúgy fel kellet volna világosítaniuk-e téren. Mert sajnos enélkül nagy problémáknak lehetsz részese. Amikor én is ennyi idős voltam én sem bírtam a gumit. Én is hoztam pár rossz döntést (megszakítás+ pharmatex) de sajnos nem működött. Szerencsére nem lett komolyabb baj az egészből de abban az 1-2 hétben megtanultam, hogy felelősségteljesebbnek kell lennem ilyen téren.
Mellesleg a tabletta azért kell, hogy közös legyen, mert ahogy írtad mindketten akartátok, így nyilván mindkettőtök érdeke, hogy ezt megoldjátok. Azt meg elég nevetségesnek tartom, hogy egyesek, itt a pénzzel dobálóznak ismerve a Magyar helyzetet. Továbbá egy 15 éves fiúnak miből lenne pénze a szüleitől nyilván alap esetben.
Én továbbá nem értek egyet a gyógyszerszedéssel kapcsolatban felmerült problémákkal. Miszerint káros meg veszélyes stb. Nyilván van 1-2 nő akinek komoly kárt tehet a szervezetében, de a mai fogamzásgátlók már minimális hatást fejtenek ki a hormonháztartásra így nagy differenciát nem okoznak (aki nem hiszi kérdezze nőgyógyászát). Továbbá nem véletlenül végeznek teszteket, hogy megállapítsák az optimális gyógyszerösszetételt.
Végül annyit, ha nem tudjátok megbeszélni a gyógyszer dolgot. Akkor marad neked a gumi nincs más opció ha nem szeretnél ideje korán apuka lenni. Személy szerint az ultra thin óvszereket ajánlanám neked mivel azok kevésbé csökkentik az élvezeti faktort.
,,így is fizettem már elég dolgot"
,, 2 hete vagyunk együtt"
2 hét alatt tyű,de sok mindent fizethettél! 2 sajtburger menüt?
Amúgy meg te hívod meg valahova akkor úgy hívd meg,hogy nem várod el,hogy ő fizessen!
Ja és kell papolni az apasagrol, mert attòl hogy két hete vagytok egyutt ,de okosan felcsinálod, ha tetszik ha nem,apa leszel!
Nen te döntöd el,hogy akarod e vagy sem,ha mégis terhes lesz és nem veteti el.
De isten óvja szerencsetlen lànyt egy ilyen embertől! Majd a gyerekednek is felhánytirgatnád hogy hány happy mealt vettél már neki.
Jobb lett volna,ha téged is elvetetnek
"Nem lesz terhes, 17 évesek vunk szal kizárt h bevállalja"
Egy volt gimis osztálytársam érettségi előtt két hónappal szült. A barátja még csak 17 éves volt. A srác is azt hitte, hogy 18 évesen úgysem vállalja, hogy megszüli, inkább az abortusz. A lány ki volt borulva, ő sem akarta a babát, de azt mondta, hogy miután meglátta a nagy felbontású ultrahangon a magzatot 7 hetesen, és hallotta a szívverését, képtelen lett volna máshogy dönteni az életéről, mint ahogy végül döntött.
Azon, hogy te is felelős vagy a biztonságos védekezésért, semmit nem változtat, hogy két hete vagy két éve vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!