Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek a fiúnak vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek a fiúnak vagy a lánynak a dolga h kifizesse az esemény utáni tabit?!

Figyelt kérdés

Ki akarja fizettetni velem mert h ő van szarul miatta és hogy én akartam lefeküdni vele (nem mintha ő nem akart volna velem lol)... de sztem meg neki lenne a dolga mert ő lesz terhes ha nem veszi be!

Ez sztetek kinek a dolga? Mert én nem fizetem ki az tuti -.- Így is fizettem már elég dolgot.

2015. jan. 14. 20:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az ilyen egyedek, mint a kérdező szaporodnak.
2015. jan. 14. 20:32
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Ő sem ad bele a mekibe?!

Komoly úriember lesz belőled!

Ha sajnálod tőle,akkor minek hívod meg kajálni?!

Amúgy meg te sajnáltad gumira,vagy nem akartad felvenni és te voltál olyan hülye ,hogy beleélveztél.

23/40 Unpredictable ***** válasza:
94%
Férfi nem szégyene vagy...
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha használnál gumit is a lánnyal fizettetnéd ki?

Na jó dolga van akkor egyes pasiknak, hogy más dolguk nincs, csak du.ni a felelősség meg 0, amit felvesznek.

Szerintem felesleges ide több választ írni kedves tagok, hagy görcsöljön továbbra is a kérdező.

2015. jan. 14. 20:33
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
nevetséges vagy és szánalmas. sajnálom. remélem nem lesz soha gyereked ilyen gondolkodással! (de szexelni meg tudsz...)
2015. jan. 14. 20:34
 26/40 A kérdező kommentje:

Nem sajnálom tőle! De miért kéne mindent nekem fizetnem?

Am meg ezek után úgyis szakítok vele nekem ez nem kell.

2015. jan. 14. 20:35
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Velem 2x esett életemben, hogy kellett a sürgősségi.

Kilyukadt a gumi, viszont nem volt pénzem sürgősségire... és a párom egy szó nélkül kifizette.

A másik alkalommal szintén a gumi lyukadt ki. (én nem szedhetek tabit) és akkor én fizettem ki, bár felajánlotta, hogy legyen közös, de mivel egyszer már kisegített így be tudtuk ezt felelésnek.

Egy kapcsolatban az ilyen dolgoknál nagyon nem kéne leragadni. Ez MINDKETTŐTÖK érdeke ezért lenne illőbb KETTŐTÖKNEK fizetni. A közös célért közösen is kell tenni. A randi egy teljesen más lapra tartozik.

Egy normális kapcsolatban nem kellene a feleknek ennyire szärrágónak lenniük! Már bocsánat! Ha szereted és nem csak használod, akkor érdekel az egészsége és nem a hasznodat, hanem a felelősségedet is nézzed. És viszont igaz ez női félről.

2015. jan. 14. 20:37
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak lesz megkonnyebbules, ha szakitotok...
2015. jan. 14. 20:38
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

1) Az esemény utáni tabletta nem fogamzásgátlás, hanem egy komoly mellékhatásokkal járó megoldás olyan vészhelyzetekre, amikor valami hiba csúszik a védekezésbe.

2) A védekezés két ember közös felelőssége, ha nem akarnak gyereket.

3) "A tabi a lány dolga" - Lehet, hogy ez szerinted vagányul hangzik. Majd akkor legyél vagány, ha esetleg - akár véletlenül (mert 100 %-os biztonságot adó fogamzásgátlás sajnos nem létezik), akár "véletlenül" apa lesz belőled az akaratod ellenére, és 18+ X évig havonta kicsengeted a tartásdíjat - és akkor még csak az anyagi vonzatokról beszélünk.

2015. jan. 14. 20:38
 30/40 A kérdező kommentje:
2 hete vunk együtt azért ez nem olyan komoly kapcsolat nem kell felelősségről gyerekről stb papolni
2015. jan. 14. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!