Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek a fiúnak vagy a lánynak a dolga h kifizesse az esemény utáni tabit?!
Figyelt kérdés
Ki akarja fizettetni velem mert h ő van szarul miatta és hogy én akartam lefeküdni vele (nem mintha ő nem akart volna velem lol)... de sztem meg neki lenne a dolga mert ő lesz terhes ha nem veszi be!
Ez sztetek kinek a dolga? Mert én nem fizetem ki az tuti -.- Így is fizettem már elég dolgot.
2015. jan. 14. 20:23
11/40 anonim válasza:
Mindkettőtök felelőssége. Közösbe menjen.
De ilyen ésszel gondolom a gyógyszerbe se adtál volna pénzt...
12/40 anonim válasza:
A felét neked illene kifizetni. A te bajod is, ha terhes lesz. A gyerektartás többe kerül, mint az esemény utáni tabi...
13/40 anonim válasza:
Én nőként mindenféleképpen kifizetném, mert én nem akarnék terhes lenni. Viszont! Egy férfitól, aki ennyire hárítja a felelősséget, nem akarnék többé semmit sem. Ha meg mindketten a pénz szűkében vagytok, felezzétek. 5- 6000 Ft. Legközelebb meg előre gondolkodtok. (Amúgy a legolcsóbb fogamzásgátlóból kb 3 havi jön ki ennyi pénzből.)
14/40 anonim válasza:
Jobban jársz, ha a felét kiperkálod szépen. És pofátlanság rendszeres gyógyszerszedést kierőszakolni valakitől. Köss csomót akkor a farkadra (vagy vágd le).
15/40 A kérdező kommentje:
Miért adtam volna? Ő se akart beleadni amikor elvittem kajálni a Mekibe.
A tabi a lány dolga.
2015. jan. 14. 20:29
16/40 anonim válasza:
hogy nem bírod a gumit...? Ő meg hagyja hogy úgy betedd neki...? Okosak vagytok.
17/40 anonim válasza:
Úristen, mennyi vagy, 15 éves?
Nem bírod a gumit? Hagyjuk már. A csaj meg tömje magát minden szarral, mi? Csak hogy neked jobb legyen. Szánalmas vagy, mint a fiúk többsége.
18/40 A kérdező kommentje:
Nem lesz terhes, 17 évesek vunk szal kizárt h bevállalja. Már megvette am csak azt mondta addig nem veszi be amíg nem fizetem ki neki de sztem már bevette csak kamuzik.
2015. jan. 14. 20:30
19/40 anonim válasza:
remélem ez csak valami vicc...minimum hogy felesben fizetitek, a lány eü. kockázatot vállal, ne legyél már ilyen olcsójános.
20/40 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a szánalmas aki műanyaggal szexel de mind1 nem ez volt a kérdés
2015. jan. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!