Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7 óra alvás, fekvés elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 óra alvás, fekvés elég ahhoz h felszívódjon normálisan a Canesten kúp?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

bmeg

nyújj be és tapogasd ki hogy ott van-e

neked is üzenem anyukádat fáraszd az ilyen kérdésekkel

2010. febr. 6. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
ahhoz h a hatóanyagok felszívódnajak, arra elég. viszont másnap mindenképp tegyél be tisztaságit, mert a maradék, ami nemkellett, az kifog folyni belőled, túrós trutyi formájában.
2010. febr. 6. 19:29
 3/9 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló! Nem tudom ebben mi volt a hülye kérdés. Ha ilyen kretén vagy, máshol oszd az észt. És bmeg te, idiot:):)
2010. febr. 6. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
nem elég sajnos, a második válaszoló jól mondja, ki fog folyni egy idő után, de ha pl megujjaz a barátod, még az ő ujján is lesz egy kis trutyi, mert ez ugye elég nehezen szívódik fel, nem is kúp, hanem tabletta.
2010. febr. 6. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdést. Tudom h ki fog folyni utána, használtam már sajnos egyszer. Az volt a kérdés h elég e az idő h kifejtse hatását. Amíg tart a kezelés, tilos bármilyen szexuális érintkezés, de gondolom ezt te is tudod:)
2010. febr. 6. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég! Ez is csak gyógyszer, így aztán min.1, max 3 óra alatt felszívódik szerintem.
2010. febr. 6. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

jah, igen tudom, tilos a szexuális érintkezés, nem is értem, h került az ujja oda be :D

komolyra fordítva a szót, igen, sztem elég, bár lehet az is, h attól függ mennyire van elterjedve a gomba.

2010. febr. 6. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:
persze h elég, senki sem fekstzik 10 órákat este azért h felszívódjon.
2010. febr. 6. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2010. febr. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!